Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Harris (Rockefeller): Οι αμερικανικές μετοχές φτάνουν στην κορυφή - «Trump ράλι» αναμένεται στην Ευρώπη

Harris (Rockefeller): Οι αμερικανικές μετοχές φτάνουν στην κορυφή - «Trump ράλι» αναμένεται στην Ευρώπη
Οι γαλλικές εκλογές θα μπορούσαν να φέρουν το «Trump ράλι» στην Ευρώπη
Στο τέλος του φαίνεται ότι φτάνει το ράλι των αμερικανικών μετοχών, σύμφωνα με τον επικεφαλής επενδύσεων της εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων Rockefeller, David Harris.
Όπως δήλωσε ο ίδιος στο Business Insider, μια διόρθωση που διακόψει το ράλι και μειώσει τις αποτιμήσεις είναι πιθανή, παρ' όλο που οι οικονομικές συνθήκες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν το τέλος της bull αγοράς δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα.
Πλέον, όπως είπε, η βραχυπρόθεσμη ευκαιρία για τους επενδυτές είναι στην Ευρώπη, όπου οι γαλλικές εκλογές θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα «Trump ράλι» στην αγορά.
«Η καλύτερη ευκαιρία στις αγορές αυτή τη στιγμή είναι σε όλη την Ευρώπη, διότι η Ευρώπη, με πολλούς τρόπους, θα έχει αυτόν τον εκλογικό παράγοντα που είχε κι η αγορά των ΗΠΑ» επεσήμανε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι βασικότερες εκλογές είναι οι γαλλικές, που είναι πιο σημαντικές λόγω της φύσης των υποψηφίων.
Ωστόσο, ο Harris δεν εκτιμά ότι η Marine Le Pen μπορεί να κερδίσει στις εκλογές, αλλά μέχρι αυτό να εξασφαλιστεί η αβεβαιότητα θα παραμένει.
Ο αντίπαλος της στον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών αναμένεται να είναι ο Emmanuel Macron, ο οποίος εάν κερδίσει αναμένεται «ένα πολύ ωραίο ράλι.
Το αποτέλεσμα των εκλογών θα μπορούσε να προσφέρει έναν πολύ θετικό, ισχυρό καταλύτη για τις ευρωπαϊκές αγορές την Άνοιξη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης