Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Μία ακόμη συνεδρίαση χωρίς επενδυτικό ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα – Στο επίκεντρο η Motor Oil

tags :
ΧΑ: Μία ακόμη συνεδρίαση χωρίς επενδυτικό ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα – Στο επίκεντρο η Motor Oil
Ισχυρά και κοντά στις εκτιμήσεις των αναλυτών ήταν τα αποτελέσματα της Motor Oil και οι αναλυτές σημειώνουν πως οι εκτιμήσεις που έχουν κάνει για το 2017 έχουν περιθώρια βελτίωσης
Περιορισμένο αναμένεται για μία ακόμη συνεδρίαση το ενδιαφέρον των επενδυτών για ελληνικές μετοχές, καθώς η διαπραγμάτευση δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται και μόνο η κουβέντα για το τι πρέπει να γίνει συνεχίζεται.
Οι επενδυτές έχουν κάνει στην άκρη και ειδικά οι μεγάλοι και περιμένουν χειροπιαστά αποτελέσματα.
Η εξέλιξη αυτή απαξιώνει το ΧΑ και αξίζει να σημειωθεί πως διαρκεί εδώ και αρκετούς μήνες η συγκεκριμένη κατάσταση δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στη βιωσιμότητα των χρηματιστηριακών εταιρειών.
Η μετοχή της Motor Oil αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο μετά την χθεσινή μετά το κλείσιμο ανακοίνωση των αποτελεσμάτων χρήσης, τα οποία ήταν ισχυρά και κοντά στις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Αναλυτές σημειώνουν πως περιμένουν και φέτος μία ακόμη καλή χρονιά και τονίζουν πως οι εκτιμήσεις που έχουν κάνει για το 2017 έχουν περιθώρια βελτίωσης.

Euroxx

Περιμένουμε μία ακόμα ήσυχη συνεδρίαση λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος.

Eurobank

Η Fourlis ανακοινώνει αποτελέσματα χρήσης μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης.

Beta

Μία αδιάφορη συνεδρίαση αναμένεται καθώς οι επενδυτές περιμένουν πιο συγκεκριμένες ειδήσεις από το μακροοικονομικό μέτωπο.
Στη σημερινή ατζέντα η Fourlis ανακοινώνει αποτελέσματα μετά το κλείσιμο και η Motor Oil έχει προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης