Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Bank of America: Έως τις 2.500 μονάδες ο S&P 500 μέχρι το τέλος του 2017 - Επενδυτική ευκαιρία τυχόν διορθώσεις

tags :
Bank of America: Έως τις 2.500 μονάδες ο S&P 500 μέχρι το τέλος του 2017 - Επενδυτική ευκαιρία τυχόν διορθώσεις
Είμαστε μόλις στη μέση μιας παγκοσμίως ανάκαμψης
Στις 2.600 μονάδες βλέπει τον δείκτη S&P 500 εν ευθέτω χρόνω η Bank of America, στον απόηχο της σημαντικής βελτίωσης των οικονομικών προοπτικών, αλλά και της εταιρικής κερδοφορίας.
«Είναι φυσικό οι traders να ανησυχούν για την πορεία των αγορών, αλλά θα πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στα υποκείμενα βασικά μεγέθη», δήλωσε ο Keith Banks, πρόεδρος της μονάδας Trust της Bank of America.
"Είμαστε μόλις στη μέση μιας παγκοσμίως σύγχρονης ανάκαμψης.
Είναι μια στιγμή που μπορούμε να δούμε όλες τις οικονομίες να ανακάμπτουν ταυτόχρονα", πρόσθεσε ο Banks.
Ο S&P 500 έχει ήδη σημειώσει κέρδη 11% μετά την εκλογή του Donald Trump, καθώς οι επενδυτές αναμένουν λιγότερο επαχθείς ρυθμίσεις στο επιχειρηματικό θεσμικό πλαίσιο, ενώ αναμένουν και αύξηση των δαπανών για υποδομές.
Ο Banks επισήμανε ότι αναμένει το δείκτη να ανέρχεται στις 2.450 ή 2.500 μονάδες μέχρι το τέλος του έτους.
Βέβαια, μια πολιτική αναταραχή στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου και του ενδεχομένου η Marine Le Pen να κερδίσζει τη γαλλική Προεδρία φέτος, θα μπορούσε να συμπιέσει τις τιμές των μετοχών.
Ωστόσο, θα πρέπει οι επενδυτές να τοποθετηθούν σε μια υποχώρηση του χρηματιστηρίου, προσθέτοντας ότι ο ίδιος προτιμά τους κλάδους της τεχνολογίας και της υγειονομικής περίθαλψης, ιδιαίτερα της βιοτεχνολογίας, επειδή διαθέτουν τους μοχλούς της ανάπτυξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης