Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Societe Generale: Σε όλες τις αγορές των ΗΠΑ υπάρχει μεγάλη αγωνία

Societe Generale: Σε όλες τις αγορές των ΗΠΑ υπάρχει μεγάλη αγωνία
Αναλυτές της γαλλικής τράπεζας η απόδοση των αμερικανικών assets κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2017 θα βασίζεται στα ισχυρά οικονομικά στοιχεία από τις Ηνωμένες Πολιτείες
Έντονη νευρικότητα επικρατεί στις αγορές και κυρίως στη Wall Street, σύμφωνα με ανάλυση της Societe Generale, όπου επισημαίνεται ότι οι μετοχές ψάχνουν να βρουν κατεύθυνση κατά την έναρξη του τρέχοντος τριμήνου και οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων κατέρρευσαν την Τρίτη.
Η απόδοση του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου έχει υποχωρήσει κατά 2 μονάδες βάσης στο 2,33%, σε πρωτοφανή επίπεδα για τις τελευταίες πέντε εβδομάδες.
Οι κινήσεις στα λεγόμενα ασφαλή επενδυτικά καταφύγια θεωρούνται ενδεικτικές ενός ευρύτερου «risk-off» από τους διεθνείς επενδυτές.
«Υπάρχει μια πολλή αγωνία σήμερα το πρωί, λόγω των αδύναμων στοιχείων από την αγορά αυτοκινήτων των ΗΠΑ, την έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, την επικείμενη συνάντηση του Donald Trump με τον Κινέζο πρόεδρο Xi Jinping στο τέλος της εβδομάδας αλλά κι εν ενόψει των γαλλικών εκλογών» αναφέρεται στη σχετική ανάλυση.
Σύμφωνα με τους αναλυτές, η απόδοση των assets κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2017 θα βασίζεται στα ισχυρά οικονομικά στοιχεία από τις Ηνωμένες Πολιτείες «αλλά για τώρα, άγχος παντού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης