Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο αυριανό Eurogroup – Μεταβλητότητα στο ΧΑ περιμένουν οι αναλυτές

tags :
Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο αυριανό Eurogroup – Μεταβλητότητα στο ΧΑ περιμένουν οι αναλυτές
Αν υπάρξει θετική έκβαση στο Eurogroup το ΧΑ έχει τις δυνατότητες να κινηθεί πάνω από τις κρίσιμες αντιστάσεις και να βρεθεί σε νέα υψηλά 16 μηνών
Μεταβλητότητα και στάση αναμονής αναμένεται σήμερα στο ΧΑ από τους αναλυτές καθώς τα βλέμματα της επενδυτικής κοινότητας παραμένουν στραμμένα στις διαπραγματεύσεις οι οποίες κορυφώνονται αύριο που συνεδριάσεις το Eurogroup.
Αναλυτές σημειώνουν πως η αυριανή συνεδρίαση είναι εξαιρετικής σημασίας γιατί θα φανεί η πρόοδος που έχει καταγραφεί, τα ανοικτά μέτωπα και κυρίως η αγορά θα λάβει κατεύθυνση για το που βρίσκεται η χώρα.
Αν υπάρξει θετική έκβαση στο Eurogroup το ΧΑ έχει τις δυνατότητες να κινηθεί πάνω από τις κρίσιμες αντιστάσεις και να βρεθεί σε νέα υψηλά 16 μηνών με στόχο τελικό τις 730 μονάδες.

Eurobank

Για σήμερα περιμένουμε ότι η αγορά θα μπορούσε να κινηθεί υψηλότερα υπό το φως της σύγκλισης μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών σε ό,τι αφορά τα ανοικτά θέματα για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Euroxx

Για σήμερα περιμένουμε συνέχιση της μεταβλητότητας ενόψει του αυριανού πολύ σημαντικού Eurogroup.

Beta

Μία ακόμα συνεδρίαση με τους επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής αναμένεται σήμερα καθώς θα περιμένουν τις νεότερες εξελίξεις αναφορικά με την πρόοδο των διαπραγματεύσεων και το αποτέλεσμα του αυριανού Eurogroup.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης