Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Συνεδρίαση με το βλέμμα στο Eurogroup – Στο επίκεντρο η μετοχή της ΔΕΗ που ανακοινώσει αποτελέσματα

tags :
Συνεδρίαση με το βλέμμα στο Eurogroup – Στο επίκεντρο η μετοχή της ΔΕΗ που ανακοινώσει αποτελέσματα
Επιθετική αντίδραση στα νέα που θα βγαίνουν από το Eurogroup περιμένουν οι αναλυτές – Πιθανή απόφαση για επιστροφή στην Αθήνα των τεχνικών κλιμακίων
Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα σήμερα το Eurogroup με τους αναλυτές να σημειώνουν πως η αγορά θα αντιδρά επιθετικά στις αποφάσεις που θα βγουν.
Πιθανή είναι μία θετική ανακοίνωση που ουσιαστικά θα φέρει τους εκπροσώπους των δανειστών ξανά στην Αθήνα προκειμένου να υπάρξει συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο.
Η ΔΕΗ επίσης θα τραβήξει τα βλέμματα των επενδυτών καθώς δημοσιεύει αποτελέσματα χρήσης με τις μέσες εκτιμήσεις σύμφωνα με δημοσκόπηση του Bloomberg να κάνει λόγω για πωλήσεις μειωμένες κατά 5,5% στα 5,42 δις. ευρώ, EBITDA αυξημένα κατά 16,5% στα 1,04 δις. ευρώ και καθαρά κέρδη 48,5 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 102,5 εκατ. ευρώ το 2015.
Με ενδιαφέρον αναμένεται η λογιστική κατάσταση προκειμένου να λάβουν οι επενδυτές εικόνα για την οικονομική κατάσταση της επιχείρησης καθώς πληθαίνουν οι φωνές για έλλειψη κεφαλαίων.
Η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε σήμερα αποτελέσματα με τα καθαρά κέρδη να εμφανίζουν σημαντική μείωση αφού η εταιρεία επένδυσε 20 εκατ. ευρώ στην αύξηση κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής και έχασε τα 18,1 εκατ. ευρώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.   
     
Eurobank

Για σήμερα οι επενδυτές αναμένεται να τηρήσουν στάση αναμονής και να περιμένουν τις εξελίξεις από τις διαπραγματεύσεις στο σημερινό Eurogroup στη Μάλτα.

Euroxx

Σήμερα περιμένουμε μία ήσυχη συνεδρίαση με το ελληνικό χρηματιστήριο να κινείται επιθετικά ανάλογα με τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Beta

Περιττό να πούμε πως οι επενδυτές θα εστιάσουν το βλέμμα τους στα νέα που θα βγαίνουν από την πρόοδο των διαπραγματεύσεων σήμερα στο Eurogroup που γίνεται στη Μάλτα.
Εκτός από το Eurogroup στη σημερινή ατζέντα τα αποτελέσματα των ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και Πλαστικά Θράκης.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης