Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Η βελτιωμένη ψυχολογία σπρώχνει υψηλότερα το ΧΑ – Νέα υψηλά περιμένουν για σήμερα οι αναλυτές

tags :
Η βελτιωμένη ψυχολογία σπρώχνει υψηλότερα το ΧΑ – Νέα υψηλά περιμένουν για σήμερα οι αναλυτές
Η αγορά λόγω βρίσκεται σε υψηλά 16 μηνών και σύμφωνα με την τεχνική ανάλυση ο στόχος εντοπίζεται στις 730 μονάδες
Η ψυχολογία στο ΧΑ έχει βελτιωθεί λόγω της απόφασης στο Eurogroup της Μάλτας να επιστρέψουν οι θεσμοί στην Αθήνα και την αποδοχή από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης μέτρων 2% του ΑΕΠ.
Το ΧΑ αντιδρά θετικά στα νέα καθώς οι επενδυτές βλέπουν πως η συμφωνία θα επαναφέρει την ασφάλεια στη χώρα και θα διώξει την αβεβαιότητα.
Οι αναλυτές σημειώνουν πως το «σκαρφάλωμα» του δείκτη σε νέα υψηλά θα συνεχιστεί με στόχο τις 730 μονάδες, σύμφωνα με την τεχνική ανάλυση.

Eurobank

Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να διατηρήσει το θετικό της momentum λόγω των προσδοκιών πως η δεύτερη αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Euroxx

Περιμένουμε πως το βελτιούμενο momentum από την συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής θα οδηγήσει σήμερα την αγορά σε υψηλότερα επίπεδα.

Beta

Στη σημερινή ατζέντα η ΕΛΣΤΑΤ θα ανακοινώσει τα στοιχεία του δείκτη τιμών καταναλωτή Μαρτίου καθώς και τα στοιχεία για τη βιομηχανική παραγωγή Φεβρουαρίου.
Θα δημοσιοποιήσει επίσης στοιχεία για τις ταξινομήσεις οχημάτων τον προηγούμενο μήνα ενώ η Πετρόπουλος έχει προγραμματίσει για σήμερα γενική συνέλευση.
Περιμένουμε ο γενικός δείκτης να καταγράψει νέα υψηλά στις επόμενες συνεδριάσεις λόγω της βελτιωμένης ψυχολογίας των επενδυτών.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης