Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο η Folli Follie λόγω αποτελεσμάτων

tags :
Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο η Folli Follie λόγω αποτελεσμάτων
Λόγω Πάσχα αλλά και απουσίας χρονοδιαγράμματος για το κλείσιμο της συμφωνίας η συνεδρίαση χαρακτηρίζεται από τους αναλυτές πως θα είναι ανιαρή
Διαδικαστική είναι τόσο η σημερινή όσο και οι επόμενες συνεδριάσεις μέχρι το Πάσχα, με λίγους επενδυτές να συμμετέχουν και γενικότερα τους αναλυτές να σημειώνουν πως πρόκειται για ανιαρές συνεδριάσεις.
Όπως έχει φανεί και στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις επειδή απουσιάζει ουσιαστικά το χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με το οποίο θα κλείσει η αξιολόγηση, οι επενδυτές απέχουν έστω και αν υπήρξε συμφωνία στο Eurogroup της Μάλτας.
Χαμηλό επομένως αναμένεται και σήμερα το ενδιαφέρον με τους βασικούς δείκτες να εκτιμάται ότι θα εμφανίσουν τάσεις συσσώρευσης.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η μετοχή της Folli Follie η οποία δημοσιεύει αποτελέσματα μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης.
Τα καθαρά κέρδη αναμένονται στα 187 εκατ. ευρώ ενώ οι αναλυτές της Euroxx περιμένουν μέρισμα 0,30 ευρώ ανά μετοχή.

Eurobank

Περιμένουμε σήμερα η συναλλακτική δραστηριότητα να παραμείνει περιορισμένη ενώ και η διαπραγμάτευση των τιμών των μετοχών θα κινηθεί γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα.

Euroxx

Περιμένουμε μία ακόμη ανιαρή συνεδρίαση με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

Beta

Μία ήσυχη συνεδρίαση ανάλογη σε συναλλαγές με τις συνεδριάσεις που προηγούνται του Πάσχα περιμένουμε σήμερα.
Στην ατζέντα τα αποτελέσματα της Folli Follie που δημοσιεύονται μετά το κλείσιμο και η δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης