Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Χαμηλό τζίρο αλλά με επιλεκτικό ενδιαφέρον για εταιρείες με καλή κερδοφορία περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Χαμηλό τζίρο αλλά με επιλεκτικό ενδιαφέρον για εταιρείες με καλή κερδοφορία περιμένουν οι αναλυτές
Η Folli Follie δημοσίευσε αποτελέσματα ανώτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών και αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο
Περιορισμένη συναλλακτική δραστηριότητα αναμένουν σήμερα οι αναλυτές σημειώνοντας ωστόσο τη θετική ψυχολογία που επικρατεί στις τελευταίες συνεδριάσεις στο ελληνικό χρηματιστήριο.
Το ΧΑ αν και δεν έχει προσελκύσει νέους επενδυτές ώστε να βελτιωθούν οι συναλλαγές κινείται θετικά και παράλληλα αυξάνεται επιλεκτικά το αγοραστικό ενδιαφέρον για συγκεκριμένες μετοχές.
Σήμερα και επειδή αρκετές εισηγμένες δημοσίευσαν αποτελέσματα, εκτιμάται ότι συγκεκριμένες μετοχές όπως Folli Follie, η οποία εξέπληξε θετικά τους αναλυτές, Κλουκίνας-Λάππας, η οποία επέστρεψε στην κερδοφορία και δίνει μέρισμα, αλλά και η Attica Συμμετοχών που εμφάνισε μειωμένη, αλλά καλή κερδοφορία θα βρεθούν στο επίκεντρο.

Euroxx

Περιμένουμε μία ακόμη ήσυχη συνεδρίαση με μειωμένο ενδιαφέρον.

Eurobank

Φαίνεται πως η αγορά έχει υιοθετήσει μια πιο θετική άποψη σε αυτό το σημείο αναφορικά με το αποτέλεσμα της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης, αν και εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως η βεβαίωση μιας ισχυρής κίνησης προς οποιαδήποτε κατεύθυνσης θα είναι με την παράλληλη αξιοσημείωτη αύξησης της συναλλακτικής δραστηριότητας.
Περιμένουμε η αγορά να διατηρηθεί στα τρέχοντα επίπεδα με χαμηλό όγκο συναλλαγών στη σημερινή συνεδρίαση.

Beta

Τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν ίσως δώσουν τους καταλύτες για επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον στη σημερινή συνεδρίαση.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης