Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

TD Securities: Μεγάλη νίκη για τον Macron και τους δημοσκόπους - Ενισχύεται το ευρώ

tags :
TD Securities: Μεγάλη νίκη για τον Macron και τους δημοσκόπους - Ενισχύεται το ευρώ
O φιλελεύθερος Macron έκοψε πρώτος το νήμα και θα αντιμετωπίσει την υποψήφια της ακροδεξιάς Marine Lepen στον β΄  γύρο των προεδρικών εκλογών την Κυριακή 7 Μαΐου 2017
O ανεξάρτητος υποψήφιος Emmanouel Macron και οι δημοσκόποι, είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, σχολιάζουν οι αναλυτές της TD Securities.
O φιλελεύθερος Macron έκοψε πρώτος το νήμα και θα αντιμετωπίσει την υποψήφια της ακροδεξιάς Marine Lepen στον β΄  γύρο των προεδρικών εκλογών την Κυριακή 7 Μαΐου 2017.
Τα αποτελέσματα των εκλογών στη Γαλλία κινήθηκαν εντός των εκτιμήσεων των αναλυτών, με τους δημοσκόπους να εμφανίζονται βέβαιοι για μεγάλη νίκη του Macron στον β' γύρο.
Δεδομένης της ανανεωμένης εμπιστοσύνης στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι αγορές θα αποτιμήσουν άμεσα το γεγονός ότι απομακρύνεται ο κίνδυνος του Frexit και θα στρέψουν την προσοχή τους στην ΕΚΤ και στο μακροοικονομικό περιβάλλον της Ευρωζώνης, όπως σημειώνουν οι αναλυτές.
Σύμφωνα με την TD Securities, η άνοδος του ευρώ στον απόηχο του εκλογικού αποτελέσματος στη Γαλλία, ξεπέρασε τις εκτιμήσεις.
   
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης