Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Hold η Eurobank Equities για την Ιντραλότ - Καταλύτης οι ταμειακές ροές

tags :
Hold η Eurobank Equities για την Ιντραλότ - Καταλύτης οι ταμειακές ροές
Η τιμή στόχος διαμορφώνεται στα 1,19 ευρώ
Με τη σύσταση της διακράτησης (hold) και την τιμή στόχο στα 1,19 ευρώ, καλύπτει την Ιντραλότ η Eurobank Equities, εκτιμώντας ότι η επενδυτική της περίπτωση εξαρτάται τελικά από την ανάκαμψη των ταμειακών ροών.
Σύμφωνα με την Eurobank Equities, η Intralot διαθέτει ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων που προσφέρει έκθεση τόσο στις ώριμες (π.χ. στις ΗΠΑ, στη Μάλτα) όσο και στις αναδυόμενες αγορές (π.χ. Τζαμάικα, Αζερμπαϊτζάν, Τουρκία).
Οι λειτουργικές επιδόσεις σημείωσαν κάποια βελτίωση το 2016, με το ενοποιημένο EBITDA στο +7% σε ετήσια βάση, παρά την επίπετωση από τη συναλλαγματική ισοτιμία.
Παρά τις κάποιες θετικές ενδείξεις το 2016, η Eurobank Equities επισημαίνει ότι δεν έχει ακόμη εμπιστοσύνη σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της εξέλιξης των ταμειακών ροών.
Από την άποψη αυτή, υποστηρίζει ότι η ισορροπία μεταξύ της ταμειακής ροής που παράγεται από πλήρως ελεγχόμενες θυγατρικές έναντι της ταμειακής ροής που διαρρέει στα μη ελέγχοντα συμφέροντα παραμένει μια επισφαλής εξίσωση η οποία είναι μάλλον δύσκολο να γίνει ορατή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης