Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Συσσώρευση αναμένουν οι αναλυτές με το βλέμμα στις προπαρασκευαστικές συζητήσεις για το Eurogroup

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση αναμένουν οι αναλυτές με το βλέμμα στις προπαρασκευαστικές συζητήσεις για το Eurogroup
Χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα σήμερα οι μετοχές των ΜΕΤΚΑ, ΓΕΚΕ (President Hotel) και Paperpack Τσουκαρίδης
Στάση αναμονής και συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών αναμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση και γενικότερα για τις συνεδριάσεις που μένουν μέχρι το Eurogroup της 15ης Ιουνίου.
Η ειδησεογραφία αναμένεται να επηρεάζει το ΧΑ, ενώ τεχνικά βρίσκεται σε κρίσιμα επίπεδα καθώς η ζώνη των 785-790 μονάδων είναι εξαιρετικά σημαντική.
Σημειώνεται πως σήμερα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα οι μετοχές των ΜΕΤΚΑ (0,15 ευρώ ανά μετοχή), ΓΕΚΕ (0,30 ευρώ ανά μετοχή) και Paperpack (0,12 ευρώ ανά μετοχή).

 Eurobank

Πιστεύουμε πως η αγορά θα συσσωρεύσει στα τρέχοντα επίπεδα τιμών καθώς οι συμμετέχοντες αξιολογούν τις συνθήκες που επικρατούν βάσει των προπαρασκευαστικών συζητήσεων ενόψει του Eurogroup

 Euroxx

Οι συγκρουόμενες δηλώσεις αναφορικά με το Eurogroup της 15 Ιουνίου αναμένεται να διατηρήσουν το κλίμα στο ΧΑ νευρικό και ευάλωτο στην ειδησεογραφία.

 Beta

Η αβεβαιότητα αναφορικά με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης , την εκταμίευση της δόσης και τις αποφάσεις για το χρέος αναμένεται να κρατήσει το ενδιαφέρον των επενδυτών σε χαμηλά επίπεδα μέχρι τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 15 Ιουνίου.

 Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης