Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Χωρίς καταλύτη το ΧΑ – Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο μέχρι το Eurogroup βλέπουν οι αναλυτές

tags :
Χωρίς καταλύτη το ΧΑ – Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο μέχρι το Eurogroup βλέπουν οι αναλυτές
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν οι μετοχές της ΔΕΗ, λόγω της χθεσινής πτώσης και της Folli Follie, η οποία δημοσιεύει αποτελέσματα πρώτου τριμήνου
Στασιμότητα αναμένεται στο ΧΑ καθώς οι επενδυτές βλέπουν πως δεν υπάρχει κίνητρο ή καταλύτης προκειμένου οι τιμές των μετοχών να δουν υψηλότερα επίπεδα πριν το προγραμματισμένο Eurogroup.
Η αγορά σύμφωνα με τους αναλυτές θα συνεχίσει να συσσωρεύει παρακολουθώντας τις εξελίξεις.
Σήμερα στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η Folli Follie η οποία δημοσιεύει αποτελέσματα πρώτου τριμήνου μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης και η ΔΕΗ, η οποία υποχώρησαν σημαντικά χθες λόγω της φυγής κερδοσκοπικών και «βιαστικών» κεφαλαίων τα οποία δεν θέλουν να περιμένουν το διαχωρισμό του ΑΔΜΗΕ και την εισαγωγή νέων μετοχών.
Για τη Folli Follie η Euroxx περιμένει δίκαια αποτελέσματα με αύξηση πωλήσεων, EBITDA και κερδών μεταξύ 5-7,5%.
Τα καθαρά κέρδη αναμένεται να ανέλθουν στα 46,4 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 7,5%.  

Eurobank

Πιστεύουμε πως οι επενδυτές θα παραμείνουν αμέτοχοι ενόψει του Eurogroup της 15ης Ιουνίου, το οποίο αναμένεται να αποσαφηνίσει κάπως την εικόνα, ενώ το κλίμα στις αγορές του εξωτερικού δεν είναι υποστηρικτικό.

Euroxx

Χωρίς κίνητρο ή καταλύτη για να αγοράσει κάποιος Ελλάδα ενόψει το Eurogroup της 15ης Ιανουαρίου, το ΧΑ θα συνεχίσει να παρασύρεται.
Οι όγκοι συναλλαγών αναμένεται να παραμείνουν χαμηλοί.

Beta

Στη σημερινή ατζέντα η Folli Follie ανακοινώνει αποτελέσματα μετά το κλείσιμο της αγοράς και το Euro Working Group θα αξιολογήσει τα 10 εναπομένοντα προαπαιτούμενα της δεύτερης αξιολόγησης .

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης