Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Νευρικότητα αναμένουν οι αναλυτές λόγω βρετανικών εκλογών – Στο επίκεντρο η Folli Follie λόγω αποτελεσμάτων

tags :
ΧΑ: Νευρικότητα αναμένουν οι αναλυτές λόγω βρετανικών εκλογών – Στο επίκεντρο η Folli Follie λόγω αποτελεσμάτων
Οι ειδήσεις αναφορικά με το επερχόμενο Eurogroup της 15ης Ιουνίου θα δίνουν τάση στην αγορά – Χαμηλοί αναμένονται και σήμερα οι όγκοι συναλλαγών
Νευρικότητα αναμένεται στη σημερινή συνεδρίαση καθώς το χθεσινό αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών δεν είναι αυτό που ήθελαν οι αγορές, δηλαδή αυτοδυναμία.
Από την άλλη, οι επενδυτές θα συνεχίσουν να εστιάζουν το βλέμμα τους στις ειδήσεις για το επερχόμενο Eurogroup της 15ης Ιουνίου.
Η μετοχή της Folli Follie θα βρεθεί στο επίκεντρο καθώς ανακοίνωσε χθες αποτελέσματα πρώτου τριμήνου, τα οποία ήταν ισχυρά και ανώτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών.
Ο όμιλος ανακοίνωσε πωλήσεις 317,94 εκατ. ευρώ από 293,67 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 53,79 εκατ. ευρώ από 43,17 εκατ. ευρώ.
Στο τέλος του τριμήνου ο καθαρός δανεισμός ήταν στα 183,1 εκατ. ευρώ που δίνει δείκτη καθαρού δανεισμού προς EBITDA 0,55 φορές.
Η διοίκηση ανέφερε πως στοχεύει σε θετικές ελεύθερες ταμειακές ροές στο υπόλοιπο του έτους, ενώ στο τρίμηνο ήταν αρνητικές κατά 74 εκατ. ευρώ

Beta

Οι επενδυτές εστιάζουν στην ειδησεογραφία αναφορικά με το επερχόμενο Eurogroup, με τους όγκους να δείχνουν την στάση αναμονής ενόψει μίας γεμάτης εβδομάδας που ακολουθεί.  

Euroxx

Περιμένουμε μεταβλητότητα λόγω του αποτελέσματος των Βρετανικών εκλογών.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης