Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Συνεδρίαση συσσώρευσης με το βλέμμα στις ειδήσεις αναφορικά με το Eurogroup περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Συνεδρίαση συσσώρευσης με το βλέμμα στις ειδήσεις αναφορικά με το Eurogroup περιμένουν οι αναλυτές
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί ο ΟΠΑΠ λόγω αποτελεσμάτων, η Τιτάν λόγω αποκοπής επιστροφής κεφαλαίου και μερίσματος και η ΔΕΗ λόγω κατολίσθησης στο Αμύνταιο
Μία ακόμη συνεδρίαση συσσώρευσης προβλέπουν οι αναλυτές καθώς την οικονομική ειδησεογραφία μονοπωλεί η επικείμενη συνεδρίαση του Eurogroup.
Μέχρι λοιπόν να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη συνεδρίαση και να δει η αγορά τα αποτελέσματα οι αναλυτές περιμένουν ότι δεν θα μεταβληθεί η εικόνα της συσσώρευσης με χαμηλό όγκο συναλλαγών που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.
Στο επίκεντρο των πωλητών έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα η μετοχή της ΔΕΗ, καθώς από τη μία οι πωλήσεις λόγω επικείμενης αναστολής διαπραγμάτευσης και απόσχισης του ΑΔΜΗΕ προκειμένου να μπει στο ΧΑ , έδιωξε «βιαστικά» funds και από την άλλη η μεγάλη κατολίσθηση στο Αμύνταιο, δημιουργεί ζημιά στην επιχείρηση η οποία είναι δύσκολο να αποτιμηθεί στο σύνολό της.
Έτσι και σήμερα αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο με τους επενδυτές να περιμένουν κυρίως πως θα αντιδράσει μετά τις χθεσινές απώλειες που συνοδεύτηκαν από αυξημένο όγκο συναλλαγών.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί και η μετοχή του ΟΠΑΠ, καθώς η διοίκηση δημοσίευσε χθες τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου τα οποία χαρακτηρίζονται ισχυρά από τους αναλυτές.
Σήμερα έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών.
Σημειώνεται πως σήμερα οι μετοχές της Τιτάν, κοινές και προνομιούχες, διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,10 ευρώ ανά μετοχή, καθαρό 0,089 ευρώ ανά μετοχή και χωρίς το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου ύψους 1 ευρώ ανά μετοχή καθαρό 0,85 ευρώ.


Euroxx

To XA κινείται γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών εξαρτώμενο από την ειδησεογραφία αναφορικά με το επικείμενο Eurogroup.

 
Eurobank

Για σήμερα δεν περιμένουμε σημαντική απόκλιση από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών καθώς οι επενδυτές περιμένουν τα αποτελέσματα του Eurogroup της Πέμπτης.

 
Beta

Στη σημερινή ατζέντα η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η διαπραγμάτευση των μετοχών της Τιτάν χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα και την επιστροφή κεφαλαίου (1,10 ευρώ ανά μετοχή συνολικά) και η τηλεδιάσκεψη του ΟΠΑΠ.
Οι επενδυτές αναμένεται να τηρήσουν στάση αναμονής με τους όγκους να δείχνουν πως βρισκόμαστε σε συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα.


Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης