Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Χτίζει θετικό momentum το ΧΑ – Σε κρίσιμα τεχνικά επίπεδα η αγορά – Στο επίκεντρο η μετοχή της ΔΕΗ

tags :
Χτίζει θετικό momentum το ΧΑ – Σε κρίσιμα τεχνικά επίπεδα η αγορά – Στο επίκεντρο η μετοχή της ΔΕΗ
Το κρίσιμο τεχνικά επίπεδο 795-800 μονάδων θα πρέπει να ξεπεραστεί ανοδικά προκειμένου να μην υπάρξει καταγραφή διπλής κορυφής
Κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις ενόψει του αυριανού κρίσιμου Eurogroup, όπου σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες θα δώσει το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα, αλλά παραμένει άγνωστο το τι θα συμβεί με το θέμα της ρύθμισης του χρέους.
Αν η Ελλάδα βγει από το Eurogroup μόνο με τη δόση, αυτό θα αποτελέσει αρνητική εξέλιξη για την επενδυτική κοινότητα, η οποία επιθυμεί μία δήλωση έστω για το χρέος.
Για σήμερα οι αναλυτές σημειώνουν πως περιμένουν ανοδική συνεδρίαση καθώς το θετικό momentum που έχει χτιστεί αναφορικά με τις προσδοκίες για το χρέος σπρώχνει υψηλότερα τις τιμές.
Από την άλλη το κρίσιμο τεχνικά επίπεδο 795-800 μονάδων θα πρέπει να ξεπεραστεί ανοδικά προκειμένου να μην υπάρξει καταγραφή διπλής κορυφής.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η μετοχή της ΔΕΗ καθώς σήμερα είναι η τελευταία μέρα διαπραγμάτευσης με το δικαίωμα του ΑΔΜΗΕ.
Αύριο θα τεθεί εκτός διαπραγμάτευσης, για να επιστρέψει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στο ταμπλό μαζί με τον ΑΔΜΗΕ στην τιμή εκκίνησης των 2,12 ευρώ.

Eurobank

Για σήμερα πιστεύουμε πως η αγορά θα διατηρήσει την ανοδική της τάση, υποστηριζόμενη από τις προσδοκίες για κάποια συμφωνία στο αυριανό Eurogroup

Εuroxx

Το Eurogroup της 15ης Ιουνίου αναμένεται να απελευθερώσει τη δόση για την Ελλάδα και τώρα η αγορά τιμολογεί μία θετική δέσμευση για το θέμα του χρέους.
Περιμένουμε πως το momentum θα σπρώξει την αγορά υψηλότερα.

Beta

Μόλις μία μέρα πριν το κρίσιμο Eurogroup και οι επενδυτές χτίζουν προσδοκίες για μία τελική απόφαση αναφορικά με τα κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης η οποία διατηρεί το θετικό momentum στην εγχώρια αγοράς.
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα διαπραγμάτευσης για τη μετοχή της ΔΕΗ.
Αύριο αναστέλλεται η διαπραγμάτευση και τη Δευτέρα επιστρέφει στο ταμπλό έχοντας αποκόψει τη συμμετοχή του ΑΔΜΗΕ.  

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης