Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Όλα τα βλέμματα της αγοράς στο σημερινό Eurogroup - Νευρικότητα περιμένουν οι αναλυτές

tags :
Όλα τα βλέμματα της αγοράς στο σημερινό Eurogroup - Νευρικότητα περιμένουν οι αναλυτές
Χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,85 ευρώ ανά μετοχή διαπραγματεύονται οι μετοχές της Autohellas
Το σημερινό Eurogroup θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των επενδυτών και όποια δήλωση γίνεται θα επηρεάζει την πορεία της αγοράς σημειώνουν οι αναλυτές.
Η Ελλάδα επιθυμεί κάτι παραπάνω από την εκταμίευση της δόσης, όπως επιθυμεί και η αγορά προκειμένου να ξεπεράσει για πρώτη φορά από την ημέρα των capital controls τις 800 μονάδες και να βάλει υψηλότερα των πήχη.
Σημειώνεται πως σήμερα οι μετοχές της Autohellas διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,85 ευρώ ανά μετοχή, καθαρό 0,7225 ευρώ.
Επιπλέον οι μετοχές της ΔΕΗ είναι εκτός διαπραγμάτευσης λόγω αποκοπής της επιστροφής κεφαλαίου με εισφορά σε είδος (μετοχές ΑΔΜΗΕ) και θα επιστρέψει στο ταμπλό τη Δευτέρα 19/6.

Eurobank

Για σήμερα περιμένουμε μια νευρική συνεδρίαση καθώς οι επενδυτές θα ζυγίσουν τις προσδοκίες για συμφωνία στο σημερινό Eurogroup.

Euroxx

Περιμένουμε αυξημένη νευρικότητα  σε όποια δήλωση γίνεται από αξιωματούχους του Eurogroup αναφορικά με τη σημερινή συνεδρίαση.

Beta

Σημειώνουμε πως σήμερα οι μετοχές της ΔΕΗ είναι εκτός διαπραγμάτευσης και πως οι μετοχές της Autohellas διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,85 ευρώ ανά μετοχή.
Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο σημερινό Eurogroup  και όποια δήλωση, επίσημη ή ανεπίσημη θα επηρεάσει την ψυχολογία των επενδυτών, την κατεύθυνση και τους όγκους της αγοράς.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης