Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Mizuho Securities: Ηρεμία, πριν τη διόρθωση ακόμη και 10% στις αμερικανικές μετοχές

Mizuho Securities: Ηρεμία, πριν τη διόρθωση ακόμη και 10% στις αμερικανικές μετοχές
«Επίσης ανησυχητικές είναι οι ιστορικά υποτονικές μεταβολές στις τιμές των μετοχών, με μεταβλητότητα που βρίσκεται κοντά στο χαμηλότερο σημείο των τελευταίων 50 ετών»
Διόρθωση ακόμα και 10% στις μετοχές της Wall Street αναμένει τους αμέσως επόμενους μήνες η Mizuho Securities, η οποία δεν «ξεγελιέται» από την ηρεμία που επικρατεί στις χρηματιστηριακές αγορές το τελευταίο διάστημα.
Η εταιρεία αναλύσεων επαναλαμβάνει πως οι αμερικανικές μετοχές είναι πολύ ακριβές, αν συγκρίνουμε την ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας και τ α εταιρικά κέρδη.
Αυτό θα αποδειχθεί ολοένα και πιο αληθές, αναφέρει η Mizuho, καθώς η καμπύλη αποδόσεων στα κρατικά ομόλογα «ισοπεδώνεται» εν μέσω της επιδείνωσης του πληθωρισμού.
«Επίσης ανησυχητικές είναι οι ιστορικά υποτονικές μεταβολές στις τιμές των μετοχών, με μεταβλητότητα που βρίσκεται κοντά στο χαμηλότερο σημείο των τελευταίων 50 ετών.
Η τεκμαρτή μεταβλητότητα έχει μειωθεί σε επίπεδα όπου η αγορά εμφανίζεται να είναι κίνδυνο για ένα απροσδόκητο γεγονός, που θα αναγκάσει τους επενδυτές να επανεξετάσουν τις κινήσεις τους», σημειώνεται στο σχετικό σημείωμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης