Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Συνεδρίαση ήπιων τόνων αναμένουν οι αναλυτές - Πιθανές κινήσεις κατοχύρωσης κερδών

tags :
Συνεδρίαση ήπιων τόνων αναμένουν οι αναλυτές - Πιθανές κινήσεις κατοχύρωσης κερδών
Μετά την καταγραφή νέων υψηλών δύο ετών η συσσώρευση και ένα μικρό πισωγύρισμα δεν μπορούν να αποκλειστούν, χωρίς να ακυρώνουν το θετικό σενάριο
Χωρίς ιδιαίτερες ειδήσεις είναι η σημερινή ημέρα και μετά την πρόσφατη πορεία της αγοράς, αποτέλεσμα του κλεισίματος της αξιολόγησης, οι αναλυτές εκτιμούν ότι σήμερα θα δούμε μία συνεδρίαση χαμηλού τζίρου με πιθανές διαθέσεις κατοχύρωσης κερδών.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η Μυτιληναίος καθώς σήμερα ξεκινά η δημόσια προσφορά για την έκδοση ομολογιακού δανείου έως 300 εκατ. ευρώ με το εύρος επιτοκίου να έχει τεθεί μεταξύ 3-3,5%.
Η δημόσια προσφορά λήγει στις 23 Ιουνίου.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η Mermeren καθώς μόλις δημοσιεύτηκε ανακοίνωση εξαγοράς της εταιρείας που κατέχει το 88% του μετοχικού κεφαλαίου από την Παυλίδης Μάρμαρα.
Τέλος η Αιολική μετά τη μεγάλη επιστροφή κεφαλαίου που αποφάσισε η χθεσινή γενική συνέλευση και ο τίτλος ενισχύθηκε σημαντικά, αναμένεται επίσης να τραβήξει βλέμματα επενδυτών γατί πρόκειται για μεγάλη ποσοστιαία απόδοση η οποία πριν τη χθεσινή άνοδο άγγιζε το 100%.
Για σήμερα έχουν προγραμματίσει γενική συνέλευση οι εταιρείες Quest, Καρέλιας, Βιοκαρπέτ, Logismos και Κρητών Άρτος.
 

Eurobank

Με δεδομένο ότι η ψυχολογία παραμένει υποστηρικτική πιστεύουμε πως η αγορά θα διατηρήσει το θετικό της πρόσημο.
 
Euroxx

Για σήμερα περιμένουμε μία μικτή συνεδρίαση με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

 
Beta

Κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών αναμένονται σήμερα καθώς ο γενικός δείκτης βραχυπρόθεσμα βρίσκεται σε τεχνικά υπερπουλημένα επίπεδα.

 
Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης