Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Citigroup: Οι τελευταίες αποκαλύψεις για τον Trump αυξάνουν τον κίνδυνο απαγγελίας κατηγοριών

Citigroup: Οι τελευταίες αποκαλύψεις για τον Trump αυξάνουν τον κίνδυνο απαγγελίας κατηγοριών
Αυξάνεται ο κίνδυνος ισχυρισμών περί προδοσίας, κατασκοπείας και συνωμοσίας
Οι τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με την προεκλογική εκστρατεία του Donald Trump ενδέχεται να έχουν αλλάξει τους υπολογισμούς των επενδυτών.
«Πιστεύουμε ότι ο κίνδυνος της απαγγελίας κατηγοριών είναι πλέον υψηλότερος από ό,τι πριν, ακόμα κι αν δεν είναι ακόμα το βασικό μας σενάριο» επισημαίνεται σε ανάλυση της Citigroup, όπου τονίζεται ότι η συμπερίληψη στοιχείων ξένης κυβέρνησης αύξησε τον κίνδυνο ισχυρισμών περί προδοσίας, κατασκοπείας και συνωμοσίας.
Παράλληλα, οι αναλυτές τονίζουν ότι οι τελευταίες εξελίξεις θα υπονομεύσουν περαιτέρω την ικανότητα της κυβέρνησης Trump να περάσει τα βασικά στοιχεία της προεκλογικής του ατζέντας.
«Ενώ αυτό ήταν αυτό που περιμέναμε, η φύση των ισχυρισμών θα αυξήσει επίσης σημαντικά την πίεση προς την κυβέρνηση, ιδιαίτερα όσον αφορά την πρόσβαση των βασικών συμβούλων σε διαβαθμισμένες και άκρως απόρρητες πληροφορίες» τονίζουν οι αναλυτές της Citigroup.
Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Times, o Donald Trump Jr, μεγαλύτερος γιος του Αμερικανού, είχε ενημερωθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα, πριν συναντήσει μία Ρωσίδα δικηγόρο που όπως ο ίδιος νόμιζε, θα του έδινε στοιχεία επιβαρυντικά για την Hillary Clinton, ότι η συνάντηση αυτή εντάσσονταν στην προσπάθεια της ρωσικής κυβέρνησης να βοηθήσει την προεκλογική εκστρατεία του πατέρα του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης