Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Οι γεωπολιτικές εξελίξεις ενδέχεται να φέρουν πιέσεις – Στο επίκεντρο η Μυτιληναίος

tags :
ΧΑ: Οι γεωπολιτικές εξελίξεις ενδέχεται να φέρουν πιέσεις – Στο επίκεντρο η Μυτιληναίος
Πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης αναμένονται τα αποτελέσματα της Μυτιληναίος τα οποία για πρώτη φορά θα αποτυπώνουν τον πρόσφατο εταιρικό μετασχηματισμό
Προειδοποιήσεις και απειλές μεταξύ ΗΠΑ και Β.Κορέας αυξάνουν τις γεωπολιτικές ανησυχίες και δημιουργούν προβληματισμούς στους επενδυτές.
Οι απώλειες των ασιατικών αγορών ίσως φέρουν πιέσεις και στην εγχώρια αγορά σημειώνουν στα πρωινά τους σχόλια οι αναλυτές.
Βέβαια, η εγχώρια αγορά «πάσχει» από τζίρο στις τελευταίες συνεδριάσεις και κινείται γύρω από τις 830 μονάδες, επίπεδο που για να το ξεπεράσει θέλει κάπως καλύτερες συναλλαγές.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί σήμερα η μετοχή της Μυτιληναίος, καθώς η εισηγμένη δημοσιεύει αποτελέσματα εξαμήνου τα οποία για πρώτη φορά θα είναι με τη μορφή του νέου εταιρικού σχήματος.
Αναλυτές περιμένουν βελτίωση αποτελεσμάτων λόγω χαμηλότερων χρηματοοικονομικών εξόδων και αποσβέσεων αλλά και μικρότερων δικαιωμάτων μειοψηφίας.

Euroxx

Οι διεθνείς γεωπολιτικές εξελίξεις μπορεί να φέρουν αδυναμία στη σημερινή συνεδρίαση.

Beta

Για σήμερα περιμένουμε οι επενδυτές να επικεντρωθούν στα αποτελέσματα εξαμήνου της Μυτιληναίος που ανακοινώνονται πριν το άνοιγμα.
Περιμένουμε περαιτέρω συσσώρευση λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων.

IBG

Τα αποτελέσματα της Μυτιληναίος για το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης που δημοσιεύονται πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης  θα βρεθούν στο επίκεντρο σήμερα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης