Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

RBC Capital: Η Apple θα γίνει η πρώτη εταιρεία με κεφαλαιοποίηση 1 τρισ. δολαρίων

tags :
RBC Capital: Η Apple θα γίνει η πρώτη εταιρεία με κεφαλαιοποίηση 1 τρισ. δολαρίων
Οι αναλυτές της RBC Capital συστήνουν «outperform» (buy) για τη μετοχή της εταιρείας του Steve Jobs, θέτοντας την τιμή-στόχο στα 176 δολάρια
Η Apple θα γίνει η πρώτη εισηγμένη παγκοσμίως που θα σπάσει το «φράγμα» της κεφαλαιοποίησης ύψους 1 τρισ. δολαρίων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της RBC Capital, οι οποίες έρχονται μία ημέρα αφότου η συνολική αξία των μετοχών του τεχνολογικού κολοσσού στη Wall Street έφτασε στο ιστορικό υψηλό των 831 δισ. δολαρίων.
Οι αναλυτές της καναδικής εταιρείας αναλύσεων αναμένουν περαιτέρω ενίσχυση στη μετοχή από την αύξηση που θα προσφέρει στα έσοδα το λανσάρισμα του νέου μοντέλου «iPhone 8», τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Η μετοχή ενισχύθηκε κατά περίπου 11% μέσα στον Ιούλιο 2017, έναντι +2% για τον δείκτη S&P 500, όταν η αντίστοιχη επίδοση για το 90ήμερο πριν την κυκλοφορία του κάθε νέου iPhone είναι 15,6%, που σημαίνει ότι υπάρχει ακόμη χώρος για να «τρέξει» η μετοχή.
Σημειώνεται ότι οι αναλυτές της RBC Capital συστήνουν «outperform» (buy) για τη μετοχή της εταιρείας του Steve Jobs, θέτοντας την τιμή-στόχο στα 176 δολάρια, από 160,5 που διαπραγματεύεται περί τις 19:40 (+0,3%).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης