Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Μικρό οδηγό επενδύσεων σε cryptocurrencies εξέδωσε η Goldman Sachs - Μπορεί να υπάρξει διαπραγμάτευση ακόμη και στις ΗΠΑ

tags :
Μικρό οδηγό επενδύσεων σε cryptocurrencies εξέδωσε η Goldman Sachs - Μπορεί να υπάρξει διαπραγμάτευση ακόμη και στις ΗΠΑ
Οι αναλυτές της Goldman Sachs δεν απάντησαν για εάν οι θεσμικοί επενδυτές πρέπει να αγοράζουν cryptocurrencies ή όχι
Η Goldman Sachs αναγνωρίζει ότι καθίσταται όλο και πιο δύσκολο για τους θεσμικούς επενδυτές να αγνοούν την αγορά ψηφιακών νομισμάτων, των οποίων τα συνολικά περιουσιακά στοιχεία φτάνουν ήδη τα 120 δισεκατομμύρια δολάρια.
«Ανεξάρτητα από το αν πιστεύετε στην αξία της επένδυσης σε cryptocurrencies (γνωρίζετε ποιοι είστε), πραγματικά κεφάλαια ασχολούνται με αυτήν την αγορά», έγραψαν οι αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής Robert Boroujerdi και Jessica Binder Graham σε ένα σημείωμα που στάλθηκε στους πελάτες.

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που απάντησαν οι αναλυτές της Goldman Sachs:

Πώς να διαπραγματεύεστε cryptocurrencies στις ΗΠΑ;

Ενώ οι μεμονωμένοι επενδυτές μπορούν να ανταλλάσσουν εικονικά νομίσματα σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες, οι θεσμικοί traders έχουν παραμείνει σε μεγάλο βαθμό εκτός αγοράς εξαιτίας του σχετικά μικρού μεγέθους, δομής εντολών και μεταβλητότητας.
Ωστόσο, υπάρχει αποκλεισμός συναλλαγών για να διευκολυνθεί η εκτέλεση μεγαλύτερων εντολών.
Επιπλέον, υπάρχουν επιλογές Bitcoin που διακινούνται σε υπεράκτιες συναλλαγές και θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στις Η.Π.Α. μέχρι το τέλος του έτους.



Είναι τα cryptocurrencies ένα νόμισμα ή ένα εμπόρευμα;

Τα κέρματα έχουν τα χαρακτηριστικά ενός νομίσματος, όπως παρουσιάζονται.
Η ταξινόμηση των cryptocurrencies ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα, την κυβέρνηση και ακόμη και την εφαρμογή.
Στις ΗΠΑ, η υπηρεσία εσωτερικών εσόδων έχει αποφανθεί ότι το εικονικό νόμισμα δεν είναι νόμιμο νόμισμα σε καμία δικαιοδοσία.
Για φορολογικούς σκοπούς, το IRS αντιμετωπίζει το εικονικό νόμισμα ως περιουσία.

Τι είναι το Ethereum;

Πρώτα είναι μια πλατφόρμα και δευτερευόντως ένα cryptocurrency.
Σε αντίθεση με το bitcoin, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να είναι μια εναλλακτική λύση στα "πραγματικά χρήματα", το Ethereum είναι περισσότερο μια πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί για να εκτελέσει οποιαδήποτε αποκεντρωμένη εφαρμογή και να εκτελέσει αυτόματα "έξυπνες συμβάσεις" όταν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.
Το Ethereum προσφέρει ένα ψηφιακό νόμισμα που ονομάζεται Ether, αλλά αυτό είναι μόνο ένα στοιχείο της έξυπνης εκτέλεσης της σύμβασής του και χρησιμοποιείται κυρίως για τη διευκόλυνση και την επιβράβευση της χρήσης του δικτύου.

Τι είναι η αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO);

Ένας έμπορος μέσω πωλήσεων συμβόλων.
Το ποσό των χρημάτων που χρηματοδοτούν οι ICO έχει αυξηθεί εκθετικά και η ταχύτητα με την οποία αυξάνονται τα μετρητά έχει σημάνει συναγερμό σε θεσμικά όργανα, συμπεριλαμβανομένης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και της Λαϊκής Τράπεζας της Κίνας.
Σύμφωνα με το Πρόγραμμα Coin, οι Διεθνείς Οργανισμοί Εκμετάλλευσης (ICO) έφτασαν τα 1,25 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, ξεπερνώντας την παγκόσμια χρηματοδότηση επιχειρηματικών κεφαλαίων τους τελευταίους μήνες.
Βέβαια, αυτό που οι αναλυτές της Goldman δεν αντιμετώπισαν είναι εάν οι θεσμικοί επενδυτές πρέπει να αγοράζουν cryptocurrencies ή όχι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης