Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Συσσώρευση με πιθανότητες ανοδικής αντίδρασης αλλά με περιορισμένο τζίρο βλέπουν οι αναλυτές

tags :
Συσσώρευση με πιθανότητες ανοδικής αντίδρασης  αλλά με περιορισμένο τζίρο βλέπουν οι αναλυτές
Κατεύθυνση από το εξωτερικό αναμένεται να λάβει το ΧΑ καθώς από το εσωτερικό απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις που θα έδιναν τάση
Ο περιορισμός των γεωπολιτικών ανησυχιών πιθανότατα θα βελτιώσει την ψυχολογία των επενδυτών και ίσως δώσει μία αντίδραση στην αγορά, υποστηρίζουν οι αναλυτές στα σχόλιά τους.
Από την άλλη κρατούν μικρό καλάθι, καθώς ο τζίρος για μία ακόμη συνεδρίαση εκτιμάται πως θα είναι περιορισμένος και δεν μπορεί να υποστηρίξει μία καλή αντίδραση με διάσπαση αντιστάσεων.
Τα στοιχεία από την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού, τα οποία περίμεναν κάποια στελέχη της αγοράς προκειμένου να δουν αν έχει ακόμα περιθώρια η φοροδοτική ικανότητα των πωλητών, έδειξαν πως τα έσοδα πήγαν χειρότερα από τις εκτιμήσεις και την εικόνα έσωσε η πορεία των εξόδων που ήταν καλύτερη του προϋπολογισμού.
Αυτή η εξέλιξη δείχνει πως δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια από τους πολίτες οι οποίοι επί σειρά ετών πληρώνουν υπερβολικούς φόρους, και πως πρέπει να κοιτάξει η κυβέρνηση το σκέλος των δαπανών.

Eurobank

Σήμερα περιμένουμε η συνεδρίαση να χαρακτηριστεί από περιορισμένη συναλλακτική δραστηριότητα για μία ακόμη φορά, με την αγορά να αναζητά κατεύθυνση από τις αγορές μετοχών του εξωτερικού.

Euroxx

Σήμερα περιμένουμε η αγορά να βρει τον βηματισμό της καθώς οι γεωπολιτικές ανησυχίες έχουν περιοριστεί.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης