Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Bank of America Merrill Lynch: Πανάκριβη η αμερικανική αγορά σε υψηλό 13,5 ετών – iTrader: Κουρασμένη η Wall

Bank of America Merrill Lynch: Πανάκριβη η αμερικανική αγορά σε υψηλό 13,5 ετών – iTrader: Κουρασμένη η Wall
Σε τεχνικό επίπεδο, η Wall θα πρέπει να μειωθεί τουλάχιστον κατά 5%, προκειμένου οι longs να αισθάνεται πιο σίγουροι
Πανάκριβη θεωρείται  η αμερικανική αγορά σε υψηλό 13,5 ετών το P/E στο 17,7 αναφέρει σε ειδική έκθεση της η Bank of America Merill Lynch.
Η αναλογία των κερδών του δείκτη βαρόμετρου S & P 500 έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο στα 13,5 χρόνια, σύμφωνα με νέα έκθεση της Bank of America Merrill Lynch.
Ο δείκτης P / E διευρύνθηκε τον Ιούλιο σε 17,7 φορές, από 17,4 φορές, σύμφωνα με την ομάδα equity and quantitative strategy της BofA.
Οι μετοχές των ΗΠΑ συνεχίζουν να διαπραγματεύονται πάνω από "σχεδόν όλες τις μετρήσεις που παρακολουθούμε, αλλά οι μετοχές συνεχίζουν να φαίνονται ελκυστικές σε σχέση με τα ομόλογα".
Ο λόγος P / E του S & P 500 θα πρέπει να φθάσει τις 19 φορές ώστε οι επενδυτές να έχουν πραγματικό λόγο να νιώθουν νευρικοί, δήλωσε η Erin Gibbs, διευθυντής χαρτοφυλακίου της S & P Global, μάλιστα αναμένει διψήφια αύξηση κερδών το 2017 και 2018.
Τα σημερινά στοιχεία είναι υψηλά σε ιστορική βάση, αλλά ορισμένα στοιχεία δίνουν μόνο  ένα "φτωχό σήμα πώλησης", δήλωσε ο Samuel Rines, επικεφαλής οικονομολόγος και παγκόσμιος διαχειριστής μακροοικονομικών χαρτοφυλακίων στην Avalon Advisors.
Τα κέρδη αυξάνονται με ταχύ ρυθμό και παραμένει η πιθανότητα της φορολογικής μεταρρύθμισης που μπορεί να ωφελήσει περαιτέρω την αγορά, αν και μια τέτοια εξέλιξη φαίνεται "όλο και λιγότερο πιθανή".
Ο Rines δήλωσε ότι θα ανησυχήσει περισσότερο για τα σημερινά επίπεδα της αγοράς, εάν αυξηθούν τα επιτόκια από την Fed.
"Εάν τα επιτόκια αυξηθούν, μπορεί να γίνει πρόβλημα για τις μετοχές των μεγάλων τεχνολογικών εταιριών καθώς το προεξοφλητικό επιτόκιο θα αυξηθεί την πίεση στους ισολογισμούς.
Η εταιρία iTrader, επισημαίνει ότι η αγορά έχει πάει λίγο μπροστά από τον εαυτό της.
Η αγορά είναι "κουρασμένη" σε αυτά τα επίπεδα, πρόσθεσε, πράγμα που σημαίνει ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να απομακρυνθεί από τις μετοχές.
Σε τεχνικό επίπεδο, η αγορά θα πρέπει να μειωθεί τουλάχιστον κατά 5%, προκειμένου οι longs να αισθάνεται πιο σίγουροι

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης