Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Υποτονικό κλίμα αναμένεται και σήμερα στο Χ.Α - Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο βλέπουν οι αναλυτές

tags :
Υποτονικό κλίμα αναμένεται και σήμερα στο Χ.Α - Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο βλέπουν οι αναλυτές
Τα αποτελέσματα των εισηγμένων θα αρχίσουν τις επόμενες μέρες να δίνουν ευκαιρίες αυτονόμησης σε συγκεκριμένες μετοχές
Kαθώς οδεύουμε στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν να πληθαίνουν οι δημοσιεύσεις αποτελεσμάτων από τις εισηγμένες, οι οποίες παραδοσιακά περιμένουν να δημοσιεύσουν τις τελευταίες μέρες της προθεσμίας.
Η εξέλιξη αυτή πιθανότατα θα προσφέρει ευκαιρίες αυτονόμησης συγκεκριμένων εταιρειών που θα παρουσιάσουν καλά αποτελέσματα.
Κατά τα λοιπά η αγορά δεν έχει καταλύτες και δεν αναμένεται σήμερα διαφοροποίηση του σκηνικού απαξίωσης που έχει στηθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, με χαμηλούς όγκους συναλλαγών και συσσώρευση για τους βασικούς δείκτες.
Μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα η Folli Follie
Η Beta περιμένει Πωλήσεις 715 εκατ. ευρώ αυξημένες κατά 9,7%, EBITDA 170,1 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 15,3% και καθαρά κέρδη 111,6 εκατ. ευρώ ενισχυμένα κατά 16%.

 Eurobank

Πιστεύουμε ότι η αγορά θα συνεχίσει να εμφανίζει χαμηλούς τζίρους, ενώ θα συνεχίσει να επηρεάζεται από την ψυχολογία των διεθνών αγορών καθώς οι επενδυτές παραμένουν στο περιθώριο για κάποιο διάστημα.

 Euroxx

Περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

 Beta

Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση περιμένουμε μία ήσυχη συνεδρίαση συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

 
Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης