Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Ο χαμηλός τζίρος και η έλλειψη σημαντικών ειδήσεων παραπέμπουν σε συνεδρίαση συσσώρευσης σήμερα

tags :
ΧΑ: Ο χαμηλός τζίρος και η έλλειψη σημαντικών ειδήσεων παραπέμπουν σε συνεδρίαση συσσώρευσης σήμερα
Στο επίκεντρο ξανά οι μετοχές του τραπεζικού κλάδου – Δεν αποκλείεται επιχείρηση βελτίωσης της επενδυτικής ψυχολογίας μέσω ανοδικής κίνησης
Με την αγορά να έχει κλείσει στις 745 μονάδες, αναλυτές σημειώνουν πως βρισκόμαστε σε οριακό τεχνικά σημείο για τη συνέχεια.
Ωστόσο, οι χαμηλοί όγκοι συναλλαγών και η έλλειψη σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση στήνουν ένα σκηνικό μάλλον σταθεροποίησης στη σημερινή συνεδρίαση.
Τα βλέμματα παραμένουν στραμμένα στις τράπεζες και από εκεί θα μπορούσε να δοθεί λύση που θα βελτίωνε την επενδυτική ψυχολογία η οποία είναι αρνητική στις τελευταίες συνεδριάσεις και επηρεάζεται σημαντικά από τις όποιες κινήσεις των τραπεζικών μετοχών.
Ενδεχόμενη ανοδική αντίδραση χωρίς τζίρο δεν θα δημιουργήσει αλλαγή σκηνικού, απλά θα δώσει μία παράταση στην αγωνία για το που θα κινηθεί ο γενικός δείκτης μετά το «πάτημα» στις 745 μονάδες.

Euroxx

Περιμένουμε οι τράπεζες να παραμείνουν στο επίκεντρο και τους όγκους να είναι περιορισμένοι.

Beta

Η απουσία ειδησεογραφίας και οι χαμηλοί όγκοι συναλλαγών στήνουν σκηνικό σταθεροποίησης στη σημερινή συνεδρίαση.

Eurobank

Για σήμερα περιμένουμε άλλη μία ασταθή συνεδρίαση με την αγορά να αναζητά αντιστροφή του αρνητικού momentum που έχει κτιστεί εσχάτως.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης