Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Η πετυχημένη έκδοση ομολόγου της Εθνική Τράπεζας βελτιώνει την ψυχολογία – Εκτιμήσεις για ανοδικό άνοιγμα

tags :
ΧΑ: Η πετυχημένη έκδοση ομολόγου της Εθνική Τράπεζας βελτιώνει την ψυχολογία – Εκτιμήσεις για ανοδικό άνοιγμα
Οι τράπεζες παραμένουν στο επίκεντρο ενώ εκτιμάται πως οι επενδυτές θα στρέψουν  το βλέμμα τους και στις εταιρείες με φθηνές αποτιμήσεις
Βελτιούμενη βαίνει η ψυχολογία των επενδυτών σύμφωνα με τα σχόλια των αναλυτών, εξέλιξη που αποδίδεται και στην πετυχημένη έκδοση ομολόγου από την Εθνική Τράπεζα η οποία είχε σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό.
Από την άλλη οι καλύτερες αποτιμήσεις που έχουν διαμορφωθεί μετά την πρόσφατη υποχώρηση των τιμών δίνουν πάτημα για τοποθετήσεις, αν και ο τζίρος παραμένει χαμηλός στις τελευταίες συνεδριάσεις.

Euroxx

Περιμένουμε πως η πετυχημένη έκδοση ομολόγου από την Εθνική Τράπεζα θα προσφέρει στήριξη στις ελληνικές τράπεζες, ενώ το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί και στις προβλέψεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα.

Beta

Η βελτιούμενη ψυχολογία στην εγχώρια αγορά μπορεί να διατηρήσει το ήπια θετικό momentum αποτιμώντας το αυξημένο ενδιαφέρον και τη διεθνή συμμετοχή στην ομολογιακή έκδοση της Εθνικής Τράπεζας.

Eurobank

Η ψυχολογία στο εξωτερικό είναι υποστηρικτική και θα μπορούσαμε να περιμένουμε πως η αγορά θα διατηρήσει το θετικό της βηματισμό σήμερα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης