Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Με βελτιωμένη ψυχολογία ξεκινάει η εβδομάδα στο ΧΑ – Προβληματίζει ο χαμηλός τζίρος

tags :
Με βελτιωμένη ψυχολογία ξεκινάει η εβδομάδα στο ΧΑ – Προβληματίζει ο χαμηλός τζίρος
Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, η τρίτη αξιολόγηση και η στάση της ΕΚΤ για τα καλυμμένα ομόλογα θα βρεθούν στο επίκεντρο
Η θετική κίνηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της προηγούμενης εβδομάδας βελτίωσε αισθητά την ψυχολογία των επενδυτών.
Ερώτημα βέβαια παραμένει ο τζίρος ο οποίος είναι χαμηλός και απαιτείται η συμμετοχή περισσότερων επενδυτών προκειμένου να δει η αγορά υψηλότερα επίπεδα.
Οι αναλυτές εμφανίζονται διχασμένοι σήμερα καθώς από τη μία τα κέρδη της Παρασκευής μπορεί να δώσουν αφορμές για κινήσεις κατοχύρωσης κερδών αφού και η Moody’s δεν αναβάθμισε τη χώρα, αλλά από την άλλη, υπάρχουν απόψεις που πιστεύουν ότι θα μπορούσε η αγορά να συνεχίσει ανοδικά από την πληροφορία αναφορικά με τις αγορές καλυμμένων ελληνικών ομολόγων που θα μπορούσε να κάνει η ΕΚΤ και η οποία θα εκλαμβανόταν ως ψήφος εμπιστοσύνης για τις ελληνικές τράπεζες.

Euroxx

Περιμένουμε οι τράπεζες να κινηθούν υψηλότερα καθώς η ΕΚΤ θα μπορούσε να αγοράσει καλυμμένα ελληνικά ομόλογα εξέλιξη που αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης για τις ελληνικές τράπεζες.  

Beta

Κάποιες ήπιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών μετά τα κέρδη της Παρασκευής και καθώς η Moody’s δεν άλλαξε την ετυμηγορία της αναφορικά με την πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας.

IBG

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τα θέματα της τρίτης αξιολόγησης θα βρεθούν στο επίκεντρο αυτήν την εβδομάδα.
Η Jumbo δημοσιεύει αποτελέσματα χρήσης μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης