Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Με ΒΒ- αξιολογεί το ομόλογο των 500 εκατ. ευρώ της Intralot η Fitch

tags :
Με ΒΒ- αξιολογεί το ομόλογο των 500 εκατ. ευρώ της Intralot η Fitch
Αν και η υψηλή μόχλευση της Intralot δεν παραμένει πλήρως ευθυγραμμισμένη με τη βαθμολογία «Β+», αναμένεται η εταιρεία θα βελτιώσει τους εν λόγω δείκτες από το 2018
Με BB- αξιολογεί το ομόλογο των 500 εκατ. ευρώ της Intralot ο οίκος Fitch, με δείκτη ανάκτησης (Recovery Rating), στο 'RR3'.
Το ομόλογο αξιολογείται με μία βαθμίδα υψηλότερη από την αξιολόγηση B+ της Intralot, ενώ το ποσό που συγκέντρωσε η εταιρεία είναι κατά 50 εκατ. υψηλότερο από αυτό που ζητούσε αρχικά.
Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την πρόωρη εξόφληση των 250 εκατ. ευρώ που λήγουν το 2021, καθώς και άλλες εκκρεμείς πιστωτικές διευκολύνσεις.
Το νέο ομόλογο είναι εγγυημένο από την Intralot SA, ενώ αυξάνουν οριακά την οικονομική ευελιξία της εταιρείας, επεκτείνοντας το μέσο προφίλ λήξης του χρέους και μειώνοντας το κόστος τόκων.
Σύμφωνα με τη Fitch, αν και η υψηλή μόχλευση της Intralot δεν παραμένει πλήρως ευθυγραμμισμένη με τη βαθμολογία «Β+», αναμένεται η εταιρεία θα βελτιώσει τους εν λόγω δείκτες από το 2018.
Η αξιολόγηση παραμένει σωστή γύρω από ένα επιχειρηματικό προφίλ ανάλογο με μια κατηγορία αξιολόγησης «ΒΒ» για τον τομέα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης