Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Eurasia Group: Τελικά θέλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επενδύσεις στην Ελλάδα; - Ελληνικό και Σκουριές

Eurasia Group: Τελικά θέλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επενδύσεις στην Ελλάδα; - Ελληνικό και Σκουριές
«Σε ένα κατά τα άλλα θετικό οικονομικό περιβάλλον, αυτά είναι κακά νέα για τους επενδυτές» δήλωσε ο Mujtaba Rahman της Eurasia Group αναφερόμενος στο «πάγωμα» των επενδύσεων σε Σκουριές και Ελληνικό
Ερωτήματα σχετικά με τους στόχους της ελληνικής κυβέρνησης προκύπτουν μετά το πάγωμα των δύο μεγαλύτερων επενδύσεων που θα πραγματοποιούνταν στην Ελλάδα.
Ο λόγος για την επένδυση στο Ελληνικό και την επένδυση στις Σκουριές, συνολικού ύψους 11 δισ. ευρώ, που «πάγωσαν» μέσα σε μόλις 48 ώρες και ενώ στο μεταξύ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας είχε απευθύνει κάλεσμα στους Άραβες επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα.
«Σε ένα κατά τα άλλα θετικό οικονομικό περιβάλλον, αυτά είναι κακά νέα για τους επενδυτές» δήλωσε στο Bloomberg ο Mujtaba Rahman της Eurasia Group, ενώ πρόσθεσε «εγείρει ξανά ερωτήματα σχετικά με την ικανότητα και τους στόχους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».
Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίηθηκε έκτακτη σύσκεψη υπό τον Αλέκο Φλαμπουράρη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης