Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Kωστόπουλος (Alpha Bank) - Τράπεζα αναφοράς στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα η Alpha Bank, με υψηλής ποιότητας κεφαλαιακή βάση

tags :
Kωστόπουλος (Alpha Bank) - Τράπεζα αναφοράς στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα η Alpha Bank, με υψηλής ποιότητας κεφαλαιακή βάση
Σημαντικοί διεθνείς επενδυτές στη διευρυμένη μετοχική σύνθεση της Alpha Bank
Τράπεζα αναφοράς στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα χαρακτήρισε την Alpha Bank ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιάννης Σ. Κωστόπουλος, ανακοινώνοντας επισήμως πως η τράπεζα εξαγόρασε τις προνομιούχες μετοχές του ελληνικού δημοσίου.
"Μετά την πρόσφατη επιτυχημένη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, προχωράμε πρώτοι στην αποπληρωμή της συμμετοχής του Ελληνικού Δημοσίου μέσω των προνομιούχων μετοχών. Με την υψηλής ποιότητας κεφαλαιακή μας βάση και με σημαντικούς διεθνείς επενδυτές στην διευρυμένη μετοχική μας σύνθεση, συνεχίζουμε την υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδιασμού, ως η Τράπεζα αναφοράς στο Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα", αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κωστόπουλος.

Eπίσημη ανακοίνωση της Alpha Bank
H Alpha Τράπεζα A.E. ανακοινώνει ότι, σήμερα, 17 Απριλίου 2014, εξαγόρασε από το Ελληνικό Δημόσιο τo σύνολο των προνομιούχων μετοχών (200.000.000) ύψους Ευρώ 940 εκατ., κυριότητας του τελευταίου και εκδόσεως της Τραπέζης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης