Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ποια χρηματιστήρια διεθνώς λειτουργούν και… ποια έχουν βάλει «λουκέτο» - Ο χρηματιστηριακός χάρτης της Μεγάλης Παρασκευής!

tags :
Ποια χρηματιστήρια διεθνώς λειτουργούν και… ποια έχουν βάλει «λουκέτο» - Ο χρηματιστηριακός χάρτης της Μεγάλης Παρασκευής!
Ποια χρηματιστήρια δεν λειτουργούν τη Δευτέρα του Πάσχα
Με το Πάσχα των Ορθοδόξων και των Καθολικών να συμπίπτει χρονικά, η πλειονότητα των χρηματιστηρίων διεθνώς είναι «κλειστή» σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή.
Ειδικότερα, ο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης όπως άλλωστε και οι διεθνείς πλατφόρμες διαπραγμάτευσης των εμπορευμάτων, είναι κλειστό.
Εκτός λειτουργίας είναι παράλληλα, και το Χρηματιστήριο του Τορόντο στον Καναδά αλλά και οι αγορές στην Ευρώπη. Μάλιστα, σε ορισμένες χώρες, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Μ. Βρετανία και η Ιταλία, τα χρηματιστήρια θα είναι κλειστά και τη Δευτέρα.
Κλειστά και την Παρασκευή και τη Δευτέρα είναι επίσης, τα Χρηματιστήρια της Αυστραλίας, του Χονγκ Κονγκ, της Ινδίας, της Χιλής και της Βραζιλίας.
Ωστόσο, σε ορισμένα μέρη του πλανήτη, όπου ο Χριστιανισμός δεν συνιστά την επικρατούσα θρησκεία, τα Χρηματιστήρια λειτουργούν κανονικά.
Ενδεικτικά, οι αγορές λειτουργούν κανονικά σε Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βοσνία, Κίνα, Ακτή Ελεφαντοστού, Ιαπωνία, Καζακστάν, Μαλαισία, Μογγολία, Μαρόκο, Πακιστάν, Ρουμανία, Ρωσία, Νότια Κορέα, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τυνησία, Τουρκία, Ουκρανία και Βιετνάμ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης