Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ένα πρόσωπο κλειδί που συνέβαλλε στην διασφάλιση των τραπεζών ο Ο. Χριστοφόρου αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας του ΟΠΑΠ

tags :
Ένα πρόσωπο κλειδί που συνέβαλλε στην διασφάλιση των τραπεζών ο Ο. Χριστοφόρου αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας του ΟΠΑΠ
Από τα πλέον ικανά στελέχη της τραπεζικής αγοράς ο Ο. Χριστοφόρου αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής στον ΟΠΑΠ...
Ένα πρόσωπο κλειδί που συνέβαλλε ως ένα από τα βασικά στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος στην διασφάλιση των τραπεζών, αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων στον ΟΠΑΠ.
Ο Οδυσσέας Χριστοφόρου διετέλεσε Γενικός Διευθυντής στην Τράπεζα της Ελλάδος, συνέβαλλε με τον θεσμικό τους ρόλο στην αντιμετώπιση μεγάλων προκλήσεων στο banking, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της αγοράς.
Είχε δεχθεί πληθώρα προτάσεων από τράπεζες και μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες αλλά αποφάσισε να αντιμετωπίσει την πρόκληση του ΟΠΑΠ.
Από σήμερα 26 Αυγούστου αναλαμβάνει τα καθήκοντα του ως Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων που μεταξύ άλλων αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της διαφημιστικής προβολής του ΟΠΑΠ.
Ο Ο. Χριστοφόρου αναλαμβάνει μια δύσκολη πρόκληση αλλά έχοντας την στήριξη των βασικών μετόχων του ΟΠΑΠ και στηριζόμενος στις γνώσεις και ικανότητες του θα φέρει σε πέρας αυτή την νέα αποστολή που αναλαμβάνει, μακριά από το banking αλλά πολύ κοντά στην επικοινωνία που επί πολλά χρόνια με επιτυχία άσκησε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης