Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Bloomberg: Η Alpha Bank σχεδιάζει την πώληση του ξενοδοχείου Hilton, έναντι 180 εκατ. ευρώ

tags :
Bloomberg: Η Alpha Bank σχεδιάζει την πώληση του ξενοδοχείου Hilton, έναντι 180 εκατ. ευρώ
Eπενδυτές όπως το Oaktree Capital Group LLC και το Jermyn Street Real Estate fund, έχουν επενδύσει σε ξενοδοχειακές μονάδες ανά την Ελλάδα, σύμφωνα με το Bloomberg
Στην πώληση του ξενοδοχείου Hilton έναντι του ποσού των 180 εκατ. ευρώ σχεδιάζει να προχωρήσει η Alpha Bank, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg.
To ξενοδοχείο πέντε αστέρων, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, ενδεχομένως να πουληθεί φέτος, αναφέρει μία εκ των πηγών στο πρακτορείο Bloomberg, η οποία διατηρεί την ανωνυμία της, καθώς οι συζητήσεις περί πώλησης είναι ιδιωτικές.
Εκπρόσωπος της Alpha Bank αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.
Όπως σημειώνεται, επενδυτές όπως το Oaktree Capital Group LLC και το Jermyn Street Real Estate fund, έχουν επενδύσει σε ξενοδοχειακά assets ανά την Ελλάδα, καθώς η άνοδος του τουρισμού βοηθά την προσπάθεια της χώρας για έξοδο από την εξαετή ύφεση.
Οι τουριστικές αφίξεις στην Ελλάδα έφτασαν το ρεκόρ των 17,5 εκατ. το 2013 και αναμένεται να αγγίξουν τα 19,5 εκατ. το 2014, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).
Ο τουρισμός αντιπροσωπεύει περίπου το ένα έκτο του ελληνικού ΑΕΠ και αναμένεται να δημιουργήσει έσοδα ύψους 13,5 δισ. ευρώ σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΤΕ, τα οποία επικαλείται το Bloomberg.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης