Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Η απάντηση του bankingnews.gr στους συντάκτες της εφημερίδας Έθνος – Την αντικειμενική δημοσιογραφία την πετάξατε στα σκουπίδια

tags :
Η απάντηση του bankingnews.gr στους συντάκτες της εφημερίδας  Έθνος – Την αντικειμενική δημοσιογραφία την πετάξατε στα σκουπίδια
Η πολιτική της ταμπέλας....που ακολουθείται αποδεικνύει άγχος...πολύ άγχος...
Με ιδιαίτερη έκπληξη, διαβάσαμε στην εφημερίδα Έθνος τους τουλάχιστον άτυχους χαρακτηρισμούς για το www.bankingnews.gr με αφορμή την συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Η συνέντευξη αυτή που προκάλεσε πλήθος σχολίων γιατί ήταν όντως αποκαλυπτική και αναπαράχθηκε από μεγάλο μέρος μέσων ενημέρωσης, μάλλον δεν άρεσε στους συντάκτες της εφημερίδας Έθνος.
Μάλιστα στην προσπάθεια τους να απαξιώσουν το bankingnews.gr μας χαρακτηρίζουν «φιλοχρυσαυγίτικο» ιστότοπο.
Το www.bankingnews.gr είναι ένα οικονομικό μέσο ενημέρωσης με επίκεντρο τις τράπεζες, το χρηματιστήριο και την οικονομία, με άποψη και θέση για τις πολιτικές εξελίξεις.
Χωρίς καμία εξάρτηση, χωρίς καμία δέσμευση, γράφουμε ελεύθερα την άποψη μας και δεν πτοούμαστε προφανώς από χαρακτηρισμούς – καρικατούρες, ορισμένων που πανικοβλήθηκαν…με το περιεχόμενο της συνέντευξης.
Καταγράφουμε όλα τα γεγονότα αμερόληπτα και όπως πήραμε συνέντευξη από τον Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής με την ίδια άνεση θα πάρουμε και από οποιαδήποτε κόμμα από όποιο ιδεολογικό χώρο και αν προέρχεται.
Ούτως ή άλλως στην αναζήτηση του bankingnews αν πληκτρολογήσετε την λέξη ΝΔ θα δείτε ότι καταλαμβάνει την μερίδα του λέοντος με 28 χιλιάδες αναφορές και χιλιάδες αναφορές για όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται ή μη στην ελληνική βουλή.
Δεν πάσχουμε από προκαταλήψεις και δογματισμούς, επικροτούμε κάθε ορθή απόφαση για την Ελλάδα και την οικονομία και αποδοκιμάζουμε κάθε απόφαση εις βάρος των συμφερόντων της πατρίδας.
Η αντικειμενική δημοσιογραφία δεν περιέχει αποκλεισμούς γιατί όταν αποκλείεις σημαίνει ότι δεν είσαι αντικειμενικός.
Η αντικειμενική δημοσιογραφία για εμάς σημαίνει ότι ένα κόμμα όπως η Χρυσή Αυγή που έλαβε 540 χιλιάδες ψήφους και είναι η τρίτη πολιτική δύναμη δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε.
Οι 540 χιλιάδες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού είναι έλληνες πολίτες που έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλους μας.
Δεν είστε, ούτε είμαστε εμείς καλύτεροι σε σχέση με τον ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής ή του ΚΚΕ ή της ΝΔ.  
Επειδή δεν πάσχουμε από ιδεοληψίες και δεν παρασυρόμαστε από εντολές δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να δημοσιεύσουμε συνεντεύξεις από την Χρυσή Αυγή έως την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Αυτό θα πει αντικειμενική δημοσιογραφία που εσείς πετάξατε στο καλάθι των αχρήστων.
Οι χαρακτηρισμοί της εφημερίδας Έθνος και των συντακτών του κειμένου...ο Αγών μου κατά τον Χίτλερ... ως προς το www.bankingnews.gr είναι απαράδεκτοι καθώς προσπαθούν να μας ταυτοποιήσουν με ένα συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο.
Όμως θα θυμίσουμε στους συντάκτες και στην εφημερίδα Έθνος, μιλάτε εσείς που ήσασταν οι υβριστές της κυβέρνησης Καραμανλή;
Μιλάτε εσείς που όταν διαπιστώσατε ότι έρχεται η ΝΔ το 2012 στην εξουσία, αποφασίσατε να μεταμορφωθείτε – πραγματική οβιδιακή μεταμόρφωση - σε υπέρμαχους της κυβερνητικής πολιτικής ενώ λίγα χρόνια πριν αποδομούσατε την ΝΔ;
Στο άγχος σας να μην καταρρεύσει η στρατηγική που ακολουθείτε εναντίον της Χρυσής Αυγής, υποπίπτετε σε πολλά λάθη και σε χαρακτηρισμούς που αποδεικνύουν ανησυχία….μήπως ξεφτίσει η προπαγάνδα σας.
Θα σας προτείνω λοιπόν μαζί να ασχοληθούμε με τα δάνεια που έχουν χορηγηθεί προς τον όμιλό σας από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και κυρίως να αναλύσουμε τα collaterals που έχουν δοθεί, στο πλαίσιο πάντα της αντικειμενικής δημοσιογραφίας.
Το θέμα αυτό επειδή έχει και πολιτικό ενδιαφέρον θα ήταν πολύ ουσιαστικό να το παρουσιάσουμε..
Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνδράμουμε στην αναζήτηση των απαντήσεων σε αυτά τα ενδιαφέροντα ερωτήματα.  
Προφανώς έχετε κάθε δικαίωμα να γράφετε το οτιδήποτε δεν έχετε κανένα δικαίωμα να βάζετε ταμπέλες και δεν σας δίνω αυτό το δικαίωμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης