Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Εθνική: Η ένταξη στις ρυθμίσεις του αναβαλλόμενου φόρου στο επίκεντρο της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 7ης Νοεμβρίου

Εθνική: Η ένταξη στις ρυθμίσεις του αναβαλλόμενου φόρου στο επίκεντρο της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 7ης Νοεμβρίου
Ποια τα θέματα της ημερήσιας διάταξης
Η ένταξη της Εθνικής Τράπεζας στις ρυθμίσεις του αναβαλλόμενου φόρου θα βρεθεί στο επίκεντρο της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου 2014.
Αναλυτικότερα, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι:
1. Λήψη απόφασης από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων για την ένταξη της τράπεζας σε ειδικό πλαίσιο διατάξεων για την μετατροπή αναβαλλόμενων φορολογικών απαιτήσεων επί προσωρινών διαφορών σε οριστικές και εκκαθαρισμένες απαιτήσεις έναντι του Δημοσίου, τον σχηματισμό ειδικού αποθεματικού, την δωρεάν έκδοση παραστατικών τίτλων δικαιωμάτων κτήσεως κοινών μετοχών (δικαιωμάτων μετατροπής του ειδικού αποθεματικού σε κεφάλαιο, με έκδοση μετοχών υπέρ του Δημοσίου) και ρύθμιση όλων των απαραίτητων σχετικών ζητημάτων.
2. Λήψη απόφασης από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων για την παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την εφαρμογή των αποφάσεων του θέματος 1 ανωτέρω, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, στην διάθεση των μετοχών που εκδίδονται ως συνέπεια της κεφαλαιοποίησης του ανωτέρω αναφερόμενου ειδικού αποθεματικού προς τους κατόχους των παραστατικών τίτλων δικαιωμάτων κτήσεων κοινών μετοχών.
3. Διάφορες ανακοινώσεις και εγκρίσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης