Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Eθνική: Διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποιεί η διοίκηση για επαφές με το παραγωγικό δυναμικό

Eθνική: Διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποιεί η διοίκηση για επαφές με το παραγωγικό δυναμικό
Η Εθνική Τράπεζα συμπληρώνει 115 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στην Κρήτη
Στο πλαίσιο της πολιτικής της για αμεσότερη επικοινωνία με το παραγωγικό δυναμικό της χώρας, η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, συνοδευόμενη από ανώτερα και ανώτατα στελέχη, επισκέπτεται (Πέμπτη και Παρασκευή, 30-31/10/2014) την Κρήτη.
Κατά την επίσκεψη αυτή, πέραν από συγκεντρώσεις, δείπνα με πελάτες και το παραγωγικό δυναμικό της Μεγαλονήσου στο Ηράκλειο και τα Χανιά, έχουν προγραμματιστεί και επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες της Κρήτης.
Σημειώνεται ότι η Εθνική Τράπεζα συμπληρώνει 115 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στην Κρήτη.
Με την ευκαιρία αυτή, οργάνωσε στο Ηράκλειο, στη Βασιλική Αγίου Μάρκου, έκθεση με τρεις θεματικές ενότητες.
Στην έκθεση παρουσιάστηκαν, μεταξύ άλλων, πρωτότυπα ιστορικά τεκμήρια του Ιστορικού Αρχείου της Εθνικής για τη συμβολή της Τράπεζας στην Τράπεζα Κρήτης και έκθεση των χαρτονομισμάτων της καθώς και αντίγραφα χαρτών της Μεγαλονήσου από τον 16ο έως τον 18ο αιώνα από τη συλλογή του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής.
Στα Χανιά θα παρουσιασθεί το βιβλίο, έκδοση του Ιστορικού Αρχείου της Εθνικής Τράπεζας: Αλέξανδρος Ζαΐμης, Όψεις ενός πολυσχιδούς βίου (1855-1936). Ο Αλέξανδρος Ζαΐμης υπήρξε αρμοστής της «Κρητικής Πολιτείας» και μετέπειτα Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης