Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τουρκολιάς (Εθνική): Η χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων σε όλη τη χώρα το μεγαλύτερο μέλημα της Εθνικής Τράπεζας

Τουρκολιάς (Εθνική): Η χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων σε όλη τη χώρα το μεγαλύτερο μέλημα της Εθνικής Τράπεζας
Για το 2014 έχουν εγκριθεί χορηγήσεις ύψους 2 δισ. ευρώ, ενώ για το 2015 τα μεγέθη θα είναι ακόμη μεγαλύτερα
Την ισχυρή δέσμευση της Εθνικής Τράπεζας να στηρίξει επενδυτικά σχέδια σε όλη την επικράτεια, επανέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής, Αλέξανδρος Τουρκολιάς, στη διάρκεια επισκέψεων που πραγματοποίησε σε παραγωγικές μονάδες της Αιτωλοακαρνανίας.
Το πιο μεγάλο μέλημα μας είναι η χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων σε όλη την χώρα, τόνισε ο κ. Τουρκολιάς.
Ταυτόχρονα πρόσθεσε πως "Χρειαζόμαστε αποδοχή, υποδοχή και διάχυση των επενδύσεων, καθώς με 1,5 εκατ. ανέργους, πολλοί από τους οποίους είναι νέοι, υπάρχει απόλυτη προτεραιότητα για πραγματοποίηση επενδύσεων ώστε να υπάρξει ανάπτυξη και επακόλουθη μείωση της ανεργίας.
Στις παραγωγικές μονάδες που επισκέφθηκε ο κ.Τουρκολιάς κοινό χαρακτηριστικό ήταν η ύπαρξη καινοτομίας που τις έχει οδηγήσει στο να εξάγουν περίπου το 85% της παραγωγής τους.
Στη διάρκεια των συναντήσεων του ο κ.Τουρκολιάς δεσμεύτηκε για άμεσες αποφάσεις από πλευράς Εθνικής Τράπεζας αναφορικά με την υλοποίηση χρηματοδοτικών αιτημάτων των παραγωγικών μονάδων καθώς και στήριξη τους μέσω συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών.
Παράλληλα επανέλαβε ότι κατά το τρέχον έτος, 2014, έχουν εγκριθεί χορηγήσεις ύψους 2 δισ. ευρώ, ενώ για το 2015 τα μεγέθη θα είναι ακόμη μεγαλύτερα.
Ο κ.Τουρκολιάς παρευρέθηκε και σε ειδική εκδήλωση στο Νοσοκομείου του Μεσολογγίου, με την ευκαιρία της χορηγίας της Εθνικής στο νοσοκομεία της πόλης για αξονικό μαστογράφο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης