Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Εκλογές 25/1 για κάθαρση από τον πολιτικό βούρκο – Σχεδιάζουν την ανατροπή Σαμαρά από την ΝΔ

Εκλογές 25/1 για κάθαρση από τον πολιτικό βούρκο – Σχεδιάζουν την ανατροπή Σαμαρά από την ΝΔ
Οι εκλογές είναι επιβεβλημένες περισσότερο από ποτέ....να υπάρξει κάθαρση στο σάπιο πολιτικό σύστημα
Ζούγκλα επικρατεί στον πολιτικό βίο της Ελλάδος.
Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας αναδεικνύει σήψη, παρακμή, δωροδοκίες μια Ελλάδα σε πλήρη αποσύνθεση, μια Ελλάδα που ντροπιάζει τους θεσμούς και την Δημοκρατία.
Ταυτόχρονα αποκαλύπτει από το βαθύ παρασκήνιο της πολιτικής και της διαπλοκής ότι υπάρχει σχέδιο να τελειώσουν τον Σαμαρά όχι απλά από πρωθυπουργό αλλά και από την ΝΔ….
Μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις με τις αποκαλύψεις χρηματισμού του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Χαικάλη, είναι 100% δεδομένο ότι Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να εκλεγεί.
Ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε καμία περίπτωση αλλά οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις θα κατεβάσουν δραστικά τον πήχη των θετικών ψήφων στον Σταύρο Δήμα τον προτεινόμενο από την κυβέρνηση Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Στην πρώτη ψηφοφορία στις 17 Δεκεμβρίου συγκεντρώθηκαν 160 θετικές ψήφοι υπέρ του Δήμα, στην δεύτερη ψηφοφορία στις 23 Δεκεμβρίου θα παραμείνουν οι θετικές ψήφοι στις 160 ή περίπου 160 και στην τρίτη ψηφοφορία αν φθάσουν τους 169-170 ίσως θεωρηθεί «και επιτυχία».
Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν εκλέγεται από την παρούσα βουλή γιατί οι υγιείς δυνάμεις της Δημοκρατίας θα απαιτήσουν κάθαρση, θα απαιτήσουν ο βούρκος που έχει εξαπλωθεί στην πολιτική ζωή….αναδύει το σάπιο, αναδύει την φθορά και την παρακμή των θεσμών.
Οι εκλογές δεν είναι επιβεβλημένες μόνο με όρους οικονομικούς, οι εκλογές επιβάλλονται γιατί θα λειτουργήσουν ως κάθαρση στο σαπισμένο και επικίνδυνα παρακμιακό πολιτικό σύστημα της Ελλάδος.
Οι εκλογές είναι επιβεβλημένες, θα αποτελέσουν το μέσο της εκτόνωσης…στην δραματικά παρακμάζουσα πολιτική ζωή.
Όταν στην ύψιστη διαδικασία για τον ανώτατο θεσμό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, η πολιτική ατμόσφαιρα έχει βαρύνει με δωροδοκίες, τότε οποιαδήποτε απόπειρα εκλογής προέδρου της δημοκρατίας από την σημερινή βουλή θα είναι πραξικοπηματική ενέργεια, θα αποτελεί προκλητική παραβίαση της λογικής και της συνείδησης.
Η Ελλάδα χρειάζεται καθαρές λύσεις και η μόνη καθαρή λύση είναι οι εκλογές.
Οι εκλογές στις 25 Ιανουαρίου θα είναι η κάθαρση του πολιτικού βίου της χώρας που έχει πάρει την κατηφόρα και πηγαίνει δραματικά από το κακό στο χειρότερο.

Το σχέδιο να τελειώσουν τον Σαμαρά από την ΝΔ

Με βάση σοβαρότατες ενδείξεις, πληροφορίες και διαρροές (που προφανώς χρήζουν προσοχής γιατί μπορεί να εμπεριέχουν σκοπιμότητες) φαίνεται ότι έχει ενορχηστρωθεί ένα σχέδιο πολιτικής εξόντωσης του Αντώνη Σαμαρά που θα το ρίξει από την κυβέρνηση (εκλογές) και θα τον ρίξει από την ηγεσία της ΝΔ (χρηματισμοί κ.α.).
Μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τον Πάνο Καμμένο και την επόμενη ημέρα αποκαλύφθηκε ο χρηματισμός Χαικάλη;
Μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο ότι οι 3 μεγάλοι εκδότες της χώρας Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης και Ψυχάρης συναντήθηκαν εκτάκτως όντως μια ημέρα πριν τις αποκαλύψεις του Χαικάλη των ΑΝΕΛ για χρηματισμό;
Δεν υπονοούμε ότι ο Μητσοτάκης ή οι εκδότες έστησαν την μεγάλη παγίδα στον Σαμαρά, αλλά όταν πληροφορήθηκαν ότι οι ΑΝΕΛ έχουν στοιχεία που φθάνουν μέχρι την κορυφή της ελληνικής κυβέρνησης άδραξαν την ευκαιρία να χτυπήσουν τον Σαμαρά.
Αν δούμε το παρελθόν του Σαμαρά και το πώς κινήθηκε στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, τίποτε δεν είναι απίθανο, ωστόσο πρέπει να αποδειχθεί καθώς μπορεί να υπάρχουν ενδείξεις αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι στην περίπτωση της δωροδοκίας Χαικάλη εμπλέκεται ο Σαμαράς ή το περιβάλλον Σαμαρά, πρέπει να αποδειχθεί.
Οι 3 μεγαλύτερες αποκαλύψεις Μπαλτάκος, ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά που δίνει εντολές να φερθούν σκληρά οι δικαστές σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής και οι αποκαλύψεις Χαικάλη που στηρίζονται σε πραγματικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι η δημοκρατία στην Ελλάδα έχει σαπίσει.
Η δικαιοσύνη θα κρίνει για την υπόθεση των αποκαλύψεων Χαικάλη αλλά ποια είναι αυτή η δικαιοσύνη….που δεν καλεί μάρτυρες, που κρατάει κρυφά τα στοιχεία και ζητάει να εξεταστούν μετά την 29η Δεκεμβρίου του 2014;
Είναι ξεκάθαρο ότι έρχεται μεγάλη πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα που δεν θα αφορά μόνο την κυβέρνηση αλλά και την δικαιοσύνη.
Η δικαιοσύνη έχει βουλιάξει στην σαπίλα, επίορκοι δικαστές τυφλωμένοι από την δίψα για εξουσία δεν διστάζουν να γίνονται υποχείρια της κυβέρνησης και να εκτελούν εντολές.
Η περίπτωση της Χρυσής Αυγής, ανεξαρτήτως να συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με το κόμμα αυτό, αποδεικνύει ότι μερίδα της σαπισμένης δικαιοσύνης, εκτελώντας εντολές οδήγησε ένα κόμμα στην φυλακή μόνο και μόνο γιατί νόμισε – λανθασμένα – ότι θα κερδίσει ψήφους η ΝΔ, η ΝΔ νόμισε λανθασμένα ότι  θα τελειώσει την Χρυσή Αυγή.
Το σχέδιο λοιπόν φαίνεται να είναι η επόμενη ημέρα στην ΝΔ, μια επόμενη ημέρα χωρίς τον Αντώνη Σαμαρά.
Ρεαλιστικά, ούτε ο Καραμανλής ούτε η οικογένεια Μητσοτάκη τρέφουν πραγματική συμπάθεια στον Σαμαρά, θεωρούν ότι με την πολιτική του συρρίκνωσε σε μικρομεσαίο κόμμα την κεντροδεξιά και επίσης δεν είναι τυχαίο ότι επί ηγεσίας του έχουν υπάρξει πολλές αποσχιστικές δυνάμεις στον χώρο της Δεξιάς.
Κάποιοι σχεδιάζουν το πολιτικό τέλος Σαμαρά.
Αν ο Σαμαράς τελειώσει ή όχι πολιτικά αυτό θα φανεί στον πορεία καθώς διαθέτει ισχυρό μηχανισμό και προφανώς όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα των εκλογών και την διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αν είναι μεγάλη η διαφορά ο Σαμαράς θα εκδιωχθεί από την ΝΔ, αν είναι μικρή η διαφορά στις εκλογές από τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε ίσως να μπορεί να ελέγχει ακόμη την ΝΔ και το σχέδιο ανατροπής…να αποτραπεί.

Σοβαρή υποσημείωση

Το ισχυρό σύστημα στην Ελλάδα, τα έχει βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχει βρει με την Τρόικα καθώς θα υπογράψει την ECCL γραμμή ίσως με κάποιες διαφοροποιήσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απειλεί ούτε για τα εδώ κύρια συμφέροντα, ούτε για το πολιτικό σύστημα της ευρωζώνης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ διασφαλίζει την παρουσία της Ελλάδος στο ευρώ και εξασφαλίζει ότι βασικά συμφέροντα του πυρήνα του συστήματος δεν θα θιγούν.
Αν χρειαστεί να προσφερθεί θέαμα...ελλείψει άρτου....θα το πράξει και κάποιοι θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη αλλά δεν θα είναι ο σκληρός πυρήνας του συστήματος.
Ποιοι είναι ο σκληρός πυρήνας του συστήματος.......

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης