Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αντικαταστήσει τον Στουρνάρα από την ΤτΕ γιατί κινδυνολογεί

tags :
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αντικαταστήσει τον Στουρνάρα από την ΤτΕ γιατί κινδυνολογεί
Ο Γιάννης Στουρνάρας πλέον με την στάση του ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή...
Ο Γιάννης Στουρνάρας ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, ο διορισμένος από την κυβέρνηση Σαμαρά, αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή αντί να κρατάει μια υπεύθυνη, σοβαρή και ουδέτερη θέση προτάσσοντας το εθνικό συμφέρον, προκαλεί με τις συνεχιζόμενες δηλώσεις του για πρόβλημα ρευστότητας.
Ο Γιάννης Στουρνάρας ο διοικητής της ΤτΕ απεμπόλησε τον θεσμικό του ρόλο που είναι η συστημνική ευστάθεια, έχει καταντήσει κινδυνολόγος και πλέον προπαγανδίζει ανοικτά υπέρ της κυβέρνησης.
Ο Γιάννης Στουρνάρας πλέον με την στάση του ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή και θα αντικατασταθεί από την επερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν σχεδιάσει τον τρόπο αντικατάστασης του καθώς στην δύσκολη στιγμή για τον τόπο, ο Γιάννης Στουρνάρας δεν πρόταξε το συμφέρον της πατρίδας αλλά το προσωπικό συμφέρον.
Γνωρίζει ότι αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον αντικαταστήσει από διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και δίνει υπέρ πάντων αγώνα για να διασώσει όχι την πατρίδα αλλά την θέση του διοικητή της ΤτΕ.
Η μίζερη αυτή στρατηγική αποδεικνύει γιατί ο τόπος έχει καταρρεύσει γιατί κυβερνώντες και θεσμικοί παράγοντες δεν προτάσσουν την πατρίδα αλλά τον προσωπικό συμφέρον.
Ο Γιάννης Στουρνάρας ως διοικητής της ΤτΕ, κινδυνολογεί εις βάρος της συστημικής ευστάθειας, κινδυνολογεί εις βάρος της πατρίδας μόνο και μόνο για να διασωθεί επαγγελματικά.
Μάλιστα προκλητικά αναφέρει ότι διδάχθηκε από το πάθημα του Προβόπουλου του πρώην διοικητή ότι ενημέρωνε κατ΄ ιδίαν τους πολιτικούς αρχηγούς και εν συνεχεία τον άδειασαν.
Λησμόνησε ο Γιάννης Στουρνάρας ότι παρακαλούσε τον Σαμαρά να τον τοποθετήσει στην θέση του διοικητή της ΤτΕ παίρνοντας την θέση του Προβόπουλου με ανέντιμο τρόπο.
Λησμόνησε ότι το 2009 πριν τις εκλογές ο Προβόπουλος προειδοποίησε ότι το έλλειμμα έχει εκτιναχθεί στο 8% και εκείνη την ημέρα όλα τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα μιλούσαν για δημοσιονομικό εκτροχιασμό.
Ο Προβόπουλος αποκάλυψε την αλήθεια στους πολιτικούς αρχηγούς και στα πολιτικά κόμματα και στον ελληνικό λαό με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ανεξαρτήτως του ποιος κυβερνούσε ή θα κυβερνούσε.
Το παράδειγμα αυτό θα πρέπει να έχει ως πρότυπο ο Γιάννης Στουρνάρας.

Πρώτη ενημέρωση: 08:14, Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης