Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Το ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε τα Ενημερωτικά των Alpha Bank και Eurobank

Το ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε τα Ενημερωτικά των Alpha Bank και Eurobank
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε τα Ενηµερωτικά ∆ελτία των τραπεζών για την εισαγωγή των μετοχών
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 740/26.11.2015 συνεδρίασή του ενέκρινε τα ενημετωτικά της Alpha Bank και Eurobank, σχετικά με τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που πραγματοποίησαν οι τράπεζες.
Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 740/26.11.2015 συνεδρίασή του:
- Ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της «ALPHA BANK Α.Ε.» για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Αγορά Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών των νέων μετοχών που εκδόθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας με
i) καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων και
ii) κεφαλαιοποίηση χρηματικών απαιτήσεων, με την έκδοση συνολικώς 1.281.500.000 νέων, κοινών, ονομαστικών μετοχών της τράπεζας, ονομαστικής αξίας € 0,30, με τιμή διάθεσης € 2,00 ανά μετοχή μετά τη συνένωση των παλιών μετοχών (reverse split), σύμφωνα με την από 14.11.2015 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
- Ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της «EUROBANK ERGASIAS A.E.» για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Αγορά Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών των νέων μετοχών που εκδόθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας µε καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων και του προνομιούχου μετόχου της, με την έκδοση συνολικώς 2.038.920.000 νέων, κοινών, ονομαστικών της τράπεζας, ονομαστικής αξίας €0,30, με τιμή διάθεσης € 1,00 ανά μετοχή μετά τη συνένωση των παλιών μετοχών (reverse split), σύμφωνα με την από 16 Νοεμβρίου 2015 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Παράλληλα: 

-Χορήγησε άδεια λειτουργίας στην εταιρία με την επωνυμία «TRASTOR ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» ως Οργανισμού Εναλλακτικών Επενδύσεων με εσωτερική διαχείριση, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου (β) του άρθρου 5 του ν. 4209/2013.
- Ανακάλεσε την άδεια λειτουργίαςτης εταιρίας «PREMIUM CAPITAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΉΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ» με έδρα τη Θεσσαλονίκη κατ' εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 1, περίπτωση (δ), του άρθρου 39 του ν.3606/2007.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης