Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Δήμος Κορινθίων: Να στηρίξουμε την Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου, την τράπεζα του τόπου μας

tags :
Δήμος Κορινθίων: Να στηρίξουμε την Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου,  την τράπεζα του τόπου μας
Δήμος Κορινθίων και Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου «είναι δυο φορείς με αγαστή συνεργασία»
Την απόλυτη στήριξή του στη Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου εκφράζει με ανακοίνωσή του ο δήμος Κορινθίων, με τον δήμαρχο Αλέκο Πνευματικό να υποστηρίζει πως πρέπει «να θωρακίσουμε την τράπεζα του τόπου μας».
Παράλληλα, η δημοτική αρχή τονίζει πως δήμος Κορινθίων και Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου «είναι δυο φορείς με αγαστή συνεργασία».
Η διοίκηση της Συνεταιριστικής τράπεζας Πελοποννήσου έχει λάβει ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της, με στόχο την ανάπτυξή της και την ισχυροποίηση στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται, επισημαίνει ο δήμος Κορινθίων.
Μάλιστα ο ίδιος ο δήμαρχος Αλ. Πνευματικός τονίζει ότι θέλει να δηλώσει «σε όλους την αμέριστη στήριξη του δήμου μας στην προσπάθεια που καταβάλλει η τράπεζα για ενίσχυση των κεφαλαίων της.
Είμαι πεπεισμένος πως ανάλογη στάση θα τηρήσουν και οι υπόλοιποι δημόσιοι φορείς της Πελοποννήσου και όλοι μαζί, μέλη, συνεταιριστές, επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί, θα πετύχουμε τους στόχους της διοίκησης, για να θωρακίσουμε την τράπεζα του τόπου μας».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης