Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Αποκάλυψη: Η άμεπτη δικαιοσύνη ανασύρει από το αρχείο την υπόθεση Βγενόπουλου χωρίς νέα στοιχεία... και μια απάντηση

Αποκάλυψη: Η άμεπτη δικαιοσύνη ανασύρει από το αρχείο την υπόθεση Βγενόπουλου χωρίς νέα στοιχεία... και μια απάντηση
Για πολλοστή φορά….υπόθεση νούμερο 40 ίσως και παραπάνω ο Βγενόπουλος στο επίκεντρο.

Τα όσα διαδραματίζονται το έσχατο διάστημα με την άμεμπτη ελληνική δικαιοσύνη η οποία σε αγαστή συνεργασία με την Κυπριακή δικαιοσύνη έχουν στήσει την νέα θεατρική παράσταση «εξοντώνοντας τον Βγενόπουλο».
Σκηνοθέτης αυτής της θεατρικής παράστασης η κυβέρνηση και το σύστημα υπουργείου δικαιοσύνης με διάφορους δικαστικούς λειτουργούς.
Για πολλοστή φορά….υπόθεση νούμερο 40 ίσως και παραπάνω ο Βγενόπουλος στο επίκεντρο.
Τώρα για μια παλαιά υπόθεση.
Η ελληνική δικαιοσύνη αποφασίσει να βγάλει από το αρχείο την υπόθεση Βγενόπουλου για την Λαική τράπεζα…
Για να βγει μια υπόθεση από το αρχείο θα πρέπει να έχουν προσκομιστεί νέα στοιχεία νέα αποδεικτικά στοιχεία.
Με βάση διασταυρωμένες πληροφορίες στην περίπτωση του Βγενόπουλου δεν έχει προσκομιστεί κανένα νέο στοιχείο…γιατί στοιχείο δεν είναι η δήθεν εμπλοκή του σε χρηματισμό του πρώην υπουργού και διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Χριστοδούλου.
Οι Κυπριακές αρχές μεθόδευσαν κατά τρόπο που αποδεικνύει αγαστή συνεργασία με την ελληνική δικαιοδύνη έβγαλαν την υπόθεση Βγενόπουλου από το αρχείο στην Ελλάδα και στην Κύπρο οι δικαστικές αρχές έχουν καλέσει έλληνες επιχειρηματίες…και τον Βγενόπουλο για το 1 εκατ που έλαβε ο πρώην Κεντρικός Τραπεζίτης.
Το κατηγορητήριο είναι τόσο σαθρό έως γελοίο όπου οι Κύπριοι χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο συνδέουν το 1 εκατ που έδωσε ο Ζολώτας ο έλληνας εφοπλιστής στον Χριστοδούλου στον Κύπριο πρώην Κεντρικό Τραπεζίτη ….2 χρόνια μετά την αποχώρηση του από την Κεντρική τράπεζα με τον Βγενόπουλο.
Επειδή βρέθηκε 1 εκατ στον λογαριασμό του Χριστοδούλου και υπάρχει εμπλοκή Ζολώτα….οι Κύπριοι είπαν αφού ο Ζολώτας λάμβανε δάνεια από την Marfin Popular Bank τότε αυτό το 1 εκατ είναι η δωροδοκία του Βγενόπουλου.
Θα επικαλεστούμε τρία απλά επιχειρήματα.
Όλα αυτά έγιναν το 2011.
1)Το 2011 όμως δεν υπήρχαν capital controls στην Ελλάδα άρα αν ήθελε ο Βγενόπουλος – υπόθεση εργασίας – να δωροδοκήσει κάποιον θα τον καλούσε θα του έδινε μια βαλίτσα με 1 εκατ και δεν θα υπήρχε κανένα ίχνος.
2)Γιατί να θέλει να δωροδοκήσει ο Βγενόπουλος τον Χριστοδούλου αφού είχε αποχωρήσει 2 χρόνια πριν την υποτιθέμενη δωροδοκία;
Όπως όλα στην ζωή στην βράση κολάει το σίδερο δηλαδή ο Χριστοδούλου θα περίμενε να πάρει το 1 εκατ μετά από 2 χρόνια;
3)Η κατάθεση έγινε από τον Ζολώτα στον Χριστοδούλου αν είναι τόσο προφανείς οι συνδέσεις προσώπων δεν μπορούσε ο Ζολώτας να κατέθετε σε ένα τρίτο το 1 εκατ και στην συνεχεία ο τρίτος συντάσσοντας μια σύμβαση παροχής έργου ή υπηρεσιών στην εταιρία του Χριστοδουλίδη να τον πληρώσει για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Μήπως όλη αυτή η γελοία επιχειρηματολογία των Κυπρίων δεν είναι τίποτε άλλο από ένα κατασκεύασμα ώστε να κρατάνε σε ομηρία τον Ανδρέα Βγενόπουλο;
Είναι προφανές ότι οι Κύπριοι μετά από 4-5 χρόνια προσπαθειών πάλι θα πέσουν στο κενό…
Οι ελληνικές αρχές ωστόσο φαίνεται ότι εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα, έχει η κυβέρνηση στοχοποιήσει τον Βγενόπουλο ο οποίος έχει κατακρίνει το έργο της δικαιοσύνης.... και υπουργείο δικαιοσύνης και δικαστές έχουν στήσει μια επικίνδυνη πλεκτάνη εις βάρος ενός επιχειρηματία.

Μια απάντηση σε όσους τολμούν να εμπλέκουν στις προκλητικές ανοησίες τους το bankingnews….

Εμείς στο bankingnews πορευθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια με μοναδικό γνώμονα την εντιμότητα.
Δεν επιτρέψαμε και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα δικηγόρο ή δικηγορίσκο και στον οποιαδήποτε να αφήσει υπονοούμενα για την προσπάθεια μας.
Το bankingnews δεν έχει κανένα κρυφό ή φανερό χρηματοδότη.
Αποτελεί μια προσπάθεια δημοσιογράφων και μόνο.
Αφορμή του σχολίου μας αυτού είναι η εκδίκαση της έφεσης που έχει ασκήσει ο δημοσιογράφος Βαξεβάνης μετά από πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση, σε υπόθεση Βγενόπουλου.
Ο Βγενόπουλος είχε κερδίσει την δίκη πρωτοδίκως.
Κατά την διαδικασία της εκδίκασης ο δικηγόρος του δημοσιογράφου Βαξεβάνη ονόματι Απατσίδης ρωτάει

Απατσίδης.: Χρηματοδοτούνται δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τις δικές σας απόψεις;
Το Euro2day το χρηματοδοτείτε;

Βγενόπουλος: Δεν θυμάμαι

Απατσίδης: Το bankingnews;

Βγενόπουλος: Δεν νομίζω, δεν θυμάμαι...Σε καμία περίπτωση ,δεν έχω καμία γνώση των επιμέρους χρηματοδοτήσεων της τράπεζας

Απατσίδης: Άρα δεν έχετε κάποια σύμβαση με site η άλλα ΜΜΕ που να λένε προβάλλουμε τις δραστηριότητές σας;

Βγεν: Χορηγίες δίνονται, όχι όμως με τη συμφωνία ότι το Μέσον δεν θα προβάλλει αντικειμενικά δικά μας θέματα.
Και στο Mega και στο Star ήμαστε διαφημιζόμενοι και παρουσίασαν με κακοήθεια θέματά μας και κάναμε μηνύσεις ...

Το bankingnews δεν έχει χρηματοδότες, είμαστε από τα ελάχιστα οικονομικά μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα που δεν έχει παρασκήνιο, δεν έχει κρυφούς χρηματοδότες και δεν έχει πάρει κρατική διαφήμιση.
Ο όμιλος MIG διαφημίζεται σε όλα σχεδόν τα μέσα ενημέρωσης μέσω των εταιριών και ειδικά στο bankingnews μέσω του Υγεία και Blue Star με το ποσό των 15 χιλιάδων ευρώ το χρόνο.
Καθαρός ουρανός δεν φοβάται.   

Οποιοσδήποτε από εδώ και πέρα προσπαθήσει να μας εμπλέξει σε δόλια σχέδια του για εντυπώσεις χωρίς στοιχεία θα τον αντιμετωπίσουμε ανάλογα.
Δεν θα δεχθούμε καμία σκιά στην προσπάθεια μας που ονομάζεται bankingnews.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης