Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Alpha Bank: Παραιτήθηκαν από το Δ.Σ. τρία ανεξάρτητα μέλη

tags :
Alpha Bank: Παραιτήθηκαν από το Δ.Σ. τρία ανεξάρτητα μέλη
Τις παραιτήσεις τους από το Δ.Σ. της Alpha Bank, υπέβαλαν τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη, κ. Ιωάννης Λύρας, Παύλος Αποστολίδης και Ευάγγελος Καλούσης. 
Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Bank ανακοινώνει ότι, κατά την από 29.9.2016 συνεδρίασή του, τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη κ. Ιωάννης Κ. Λύρας, Παύλος Α. Αποστολίδης και Ευάγγελος Ι. Καλούσης υπέβαλαν την παραίτησή τους, με ημερομηνία ισχύος αυτής όχι αργότερα από της 30ης Νοεμβρίου 2016 (για τον πρώτο εξ αυτών), της 31ης Δεκεμβρίου 2016 (για τον δεύτερο εξ αυτών) και της 28ης Φεβρουαρίου 2017 (για τον τρίτο εξ αυτών).
Η ακριβής ημερομηνία αποχωρήσεώς τους θα εξειδικευθεί με νεότερη δήλωσή τους.
Κατά την ίδια συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο επαναπροσδιόρισε την ιδιότητα του μέλους αυτού, κ. Richard R. Gildea, ως μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας, με ημερομηνία ισχύος αυτής από της εκλογής του και, παράλληλα, αποφάσισε όπως ο κ. Gildea θα καλύψει την πρώτη θέση μέλους του Δ.Σ. που θα μείνει κενή (λόγω παραιτήσεως, κατά τα ανωτέρω) και θα αναλάβει (τότε) την ιδιότητα του ανεξαρτήτου μη εκτελεστικού μέλους. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης