Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Πέρασαν 37 ημέρες από τον θάνατο του σπουδαίου Ανδρέα Βγενόπουλου - Σταθερός ο όμιλος της MIG

tags :
Πέρασαν 37 ημέρες από τον θάνατο του σπουδαίου Ανδρέα Βγενόπουλου - Σταθερός ο όμιλος της MIG
Η Ελλάδα είναι φτωχότερη όταν χάνει σπουδαίους ανθρώπους και ο Βγενόπουλος συγκαταλέγεται σε αυτή την ομάδα των σπουδαίων ελλήνων.
Πέρασαν 37 ημέρες από τον ξαφνικό, αναπάντεχο θάνατο του επιχειρηματία, νομικού και καλού ανθρώπου Ανδρέα Βγενόπουλου.
Στις 5 Νοεμβρίου έφυγε ξαφνικά από την ζωή και στις 11 Δεκεμβρίου του 2016 τελείται το μνημόσυνο ως είθισται από τις πανάρχαιες παραδόσεις της χριστιανοσύνης…
Σε αυτές τις 37 ημέρες που παρήλθαν από την απώλεια του σπουδαίου Ανδρέα Βγενόπουλου η οικογένεια του και οι άνθρωποι της MIG πέρασαν μια μεγάλη δοκιμασία καθώς αυτός ο σπουδαίος καθοδηγητής δεν ήταν μαζί τους…
Ωστόσο το όραμα της MIG, να παραμείνει μια ηγετική εταιρία συμμετοχών με πολυσχιδείς δραστηριότητες και με θετική συνεισφορά στην οικονομία συνεχίζεται.
Σημαντικοί άνθρωποι πίστεψαν το όραμα Βγενόπουλου και συνεχίζουν ακατάπαυστα την υλοποίηση του.
Εάν και δεν είναι ώρα για αποκαλύψεις εταιρικών ειδήσεων αλλά αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι η MIG συνεχίζει με ασφάλεια και με σχέδιο και θα αντέξει ακόμη και κάτω από τις χειρότερες παραδοχές ακόμη και κάτω από το χειρότερο σενάριο για όσους κατανοούν…  
Ο Βγενόπουλος δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι υπήρξε μια λαμπρή επιχειρηματική φυσιογνωμία της Ελλάδος που κατάφερε να βρει απήχηση στην κοινωνία.
Κατάφερε να υλοποιήσει μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις κεφαλαίου στην ιστορία της Ελλάδος 5,19 δισεκ. από ιδιωτικά κεφάλαια και να στρέψει το ενδιαφέρον των ξένων στην ελληνική αγορά.
Ο Βγενόπουλος παραμένει στην μνήμη όλων εκείνων των ικανών και σοβαρών ελλήνων που γνωρίζουν ότι με εργασία και ικανότητες μπορείς να πετύχεις παρά τις κατά καιρούς αντιξοότητες και επιχειρηματικά συμφέροντα.
Ο Βγενόπουλος παραμένει πρότυπο μεθοδικότητας, εργατικότητας, ικανοτήτων, επιχειρηματικής μαεστρίας.
Στην χώρα της μετριότητας ο Βγενόπουλος ξεχώρισε γρήγορα και κατά την διάρκεια της εξέλιξης του έκανε φίλους και λιγότερους εχθρούς.
Η Ελλάδα είναι φτωχότερη όταν χάνει σπουδαίους ανθρώπους και ο Βγενόπουλος συγκαταλέγεται σε αυτή την ομάδα των σπουδαίων ελλήνων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης