Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ο Στράτος δεν το βάζει με τίποτε κάτω ξανά υποψήφιος CEO στο ΤΧΣ...και άλλοι δύο

tags :
Ο Στράτος δεν το βάζει με τίποτε κάτω ξανά υποψήφιος CEO στο ΤΧΣ...και άλλοι δύο
Από τους 3 υποψηφίους πιστεύουμε ότι ο ένας έχει σοβαρές πιθανότητες….
Ο Χριστόφορος Στράτος το μη εκτελεστικό μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ δεν υπάρχει άλλη εξήγηση δεν το βάζει κάτω με τίποτε…
Στην διαδικασία νέου CEO – διαδικασία που έληξε στις 10 Μαρτίου του 2017 – συμμετείχε ξανά για 3η φορά εάν δεν κάνουμε λάθος για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εκτελεστικής επιτροπής του ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Συγκεκριμένα έθεσε υποψηφιότητα, ωστόσο το selection panel τον είχε απορρίψει στις δύο προηγούμενες φορές και εγείρεται θέμα τι θα αλλάξει…
Πληροφορούμαστε ότι άλλοι δύο υποψήφιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ο ένας μάλιστα με σοβαρές, πολύ σοβαρές περγαμηνές και με πολύ ιδιαίτερο θεσμικό ρόλο…
Συνολικά για την θέση του CEO του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον 3 υποψήφιοι.
Από τους 3 υποψηφίους πιστεύουμε ότι ο ένας έχει σοβαρές πιθανότητες….
Μετά από αποτυχημένες προσπάθειες ώστε να βρεθεί νέος CEO φαίνεται ότι μετά από βελτιώσεις στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος η πιθανότητα στο πολύπαθο ΤΧΣ να βρεθεί νέος διευθύνων σύμβουλος έχουν αυξηθεί.
Να σημειωθεί ότι οι αποδοχές του νέου CEO θα είναι μεταξύ 180 και 270 χιλιάδες ευρώ και η διάρκεια της θητείας είναι έως τις 30 Ιουνίου του 2020.
Οι παρελθούσες διαδικασίες κατέληξαν σε φιάσκο, έπληξαν το κύρος του ΤΧΣ ως βασικού μετόχου των τραπεζών και το κυριότερο όλων δημιούργησαν ρήγμα στις σχέσεις τραπεζών και βασικού μετόχου.
Να σημειωθεί ότι το ΤΧΣ κατέχει το 40% της Εθνικής, το 25% της Πειραιώς, το 11% της Alpha bank και το 2,3% της Eurobank.

(Πρώτη Ενημέρωση: 01:44, Τρίτη 14 Μαρτίου)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης