Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τράπεζα Πειραιώς: Με ένα κλικ μαθαίνεις όσα θέλεις να μάθεις για το ΕΣΠΑ!

Τράπεζα Πειραιώς: Με ένα κλικ μαθαίνεις όσα θέλεις να μάθεις για το ΕΣΠΑ!
Η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς είναι αποφασισμένη να στηρίξει έμπρακτα τη μικρή και μεσαία επιχείρηση
Η Τράπεζα Πειραιώς ρίχνει τα… τείχη των αποριών μίας συμμετοχής σε ένα κοινοτικό πρόγραμμα.
Μέχρι πρότινος οι ενδιαφερόμενοι έτρεχαν… εδώ και εκεί για να πάρουν μία γνώμη ενώ αναζητούσαν τρόπους πρόσβασης σε διάφορα προγράμματα.
Η Τράπεζα Πειραιώς ανοίγει το κεφάλαιο ενημέρωσης για όλους τους ενδιαφερόμενους σε κοινοτικά κονδύλια με ένα κλικ από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή από το σπίτι σας.
Η νέα πρωτοποριακή διαδικτυακή πύλη «360Funding.gr” (www.360funding.gr) παρέχει τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης σε υφιστάμενους ή εν δυνάμει επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες για όλες τις ευκαιρίες χρηματοδοτικής ενίσχυσης, εθνικές ( ΈΣΠΑ , Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης, Αναπτυξιακός νόμος) και ευρωπαϊκές (πχ. Horizon 2020) τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν για την υλοποίηση επενδύσεων.

Με ένα κλικ έχεις απαντήσεις 

Μέσω της διαδικτυακής πύλης 360Funding, ο επιχειρηματίας αποκτά προσωποποιημένες λύσεις στο χώρο των χρηματοδοτικών ενισχύσεων και κατευθύνεται με εύκολο και άμεσο τρόπο στην εύρεση του κατάλληλου χρηματοδοτικού προγράμματος.
Η συμπλήρωση των στοιχείων είναι εύκολη υπόθεση.
Ο ενδιαφερόμενος με τη χρήση του «360Funding.gr» θα γνωρίζει άμεσα αν μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα και σε δεύτερη φάση θα μπορεί να προσδοκά σε χρηματοδότηση από την Τράπεζα Πειραιώς.
Να σημειωθεί ότι ο ενδιαφερόμενος δεν χρειάζεται να είναι πελάτης της τράπεζας για να χρησιμοποιήσει τη διαδικτυακή πύλη ενώ πρέπει να γίνει σαφές ότι η αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα πρέπει να γίνει στο αρμόδιο κρατικό φορέα.
Η Τράπεζα Πειραιώς χάρη στην τεχνογνωσία που διαθέτει τη διαθέτει σε όλους και η τελική επιλογή του ενδιαφερόμενου με ποια τράπεζα θα συνεργασθεί είναι δική του επιλογής.
Η πλατφόρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ όλους τους ενδιαφερόμενους χωρίς κανένα κόστος .

Δάνεια ύψους 3,2 δισ ευρώ σε ΜμΕ θα δώσει η Τράπεζα Πειραιώς

Η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς είναι αποφασισμένη να στηρίξει έμπρακτα τη μικρή και μεσαία επιχείρηση.
Έχει αποφασίσει την επόμενη διετία να τις χρηματοδοτήσει με το ποσό των 3,2 δις ευρώ.
Το 1 δις ευρώ θα κατευθυνθεί στις μικρές επιχειρήσεις και το υπόλοιπο 2,2 δις ευρώ στις μεσαίες επιχειρήσεις με τζίρο έως 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014 -2020 προβλέπει χρηματοδοτικές ενισχύσεις συνολικού ύψους 26 δις ευρώ που σκοπό έχουν την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.
Ο πρωτογενής τομέας θα λάβει 5 δις ευρώ, και ο Αναπτυξιακός νόμος προβλέπει κονδύλια ύψους 2 δις ευρώ.
Τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα που τρέχουν για τις χώρες των 28 ανέρχονται σε 120 δις ευρώ.
Τέλος να σημειωθεί ότι η διαδικτυακή πύλη θα βγει στον …αέρα αύριο Παρασκευή και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ανακαλύψουν τη χρησιμότητά της καθώς θα είναι το πρώτο τέστ για την ένταξή τους σε κάποιο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης