Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Θωμόπουλος και Κωνσταντινίδης αποχώρησαν από την Credicom - Ανέλαβε νέα διευθύνουσα σύμβουλος η Σακελλαρίου

tags :
Θωμόπουλος και Κωνσταντινίδης αποχώρησαν από την Credicom - Ανέλαβε νέα διευθύνουσα σύμβουλος η Σακελλαρίου
Οι σχέσεις του Άνθιμου Θωμόπουλου είχαν διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα και με το fund του Paulson
"Διοικητική κρίση" ξέσπασε στην Credicom καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Άνθιμος Θωμόπουλος αποχώρησε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, αλλά και ο βασικός του συνεργάτης του Κωνσταντινίδης καθώς αποδείχθηκε ότι είχαν διαφορετική στρατηγική και προτεραιότητες με την Atlas Capital και τον επικεφαλής του αμερικανικού fund Bob Diamond.
Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν πλήρως δημοσιεύματα του bankingnews (BN) στις 2 Αυγούστου 2017 αλλά και στις 31 Ιουλίου που ανέφεραν ότι επίκειται αποχώρηση βόμβα από το banking γνωστού τραπεζίτη.
Επίσης το bankingnews έχει αποκαλύψει ότι υπάρχει ρήξη και σε άλλή τράπεζα... μεταξύ κορυφαίου εκτελεστικού στελέχους τράπεζας ....με την διοίκηση....και προσεχώς αναμένονται εξελίξεις...  

Το τελευταίο διάστημα το αμερικανικό fund είχε διαφορετική στρατηγική με τον Άνθιμο Θωμόπουλο που ηγείτο του project της Credicom.
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι σχέσεις του Άνθιμου Θωμόπουλου είχαν διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα και με το fund του Paulson που ελέγχει το 9,23% της Τρ. Πειραιώς.
Το Atlas Capital είχε επενδύσει 20 εκατ. ευρώ στην Credicom με την προοπτική ότι θα υλοποιείτο αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 200 εκατ. ευρώ διαδικασία η οποία ωστόσο είναι σε εξέλιξη.
Με βάση πληροφορίες του bankingnews.gr η βασική αιτία αποχώρησης του Θωμόπουλου από την Credicom, μαζί με τον βασικό του συνεργάτη Κωνσταντινίδη, είναι ότι η Atlas Capital και οι Θωμόπουλος και Κωνσταντινίδης αποδείχθηκε ότι είχαν άλλες προτεραιότητες.
Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να αποχωρήσουν από την Credicom.
Ο Θωμόπουλος θα αναλάβει άλλη δραστηριότητα προσεχώς, είχε προσωπικά σχέδια τα οποία και υα υλοποιήσει σύντομα. 


Η Αναστασία Σακελλαρίου ανέλαβε νέα διευθύνουσα σύμβουλος στην Credicom

Η Αναστασία Σακελλαρίου ανέλαβε νέα διευθύνουσα σύμβουλος στην Credicom.
Ήδη συνεργαζόταν με την τράπεζα σε επιτελεική θέση και η Altas Capital της πρότεινε να αναλάβει την διοίκηση της Credicom.
Η Αναστασία Σακελλαρίου διετέλεσε με μεγάλη επιτυχία CEO στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και θεωρείται ικανότατο στέλεχος.
Επίσης και αυτό έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, οι έλληνες τραπεζίτες θεωρούν ότι με την Σακελλαρίου η Credicom θα έχει θετικές προοπτικές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης