Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Νέα πρόταση θα καταθέσει ο CEO της Εθνικής, Λ. Φραγκιαδάκης για την επιβίωση του Ταμείου Επικούρησης

tags :
Νέα πρόταση θα καταθέσει ο CEO της Εθνικής, Λ. Φραγκιαδάκης για την επιβίωση του Ταμείου Επικούρησης
Η διοίκηση Φραγκιαδάκη σύμφωνα με πληροφορίες έχει εισηγηθεί το  σταδιακό «ψαλίδισμα» των βοηθημάτων
Γραπτή πρόταση για τη χρηματοδότηση του Λογαριασμού Επικούρησης  δεσμεύτηκε ότι αποστείλει στους εκπροσώπους των εργαζομένων τις επόμενες μέρες ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ  Λεωνίδας Φραγκιαδάκης.
Οι συνδικαλιστές της ΟΤΟΕ και του ΣΥΕΤΕ στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας  και της μαζικής συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν σήμερα, συναντήθηκαν με τη διοίκηση της τράπεζας ζητώντας να διεξαχθεί διάλογος χωρίς την απειλή τελεσιγράφων με στόχο την σωτηρία του λογαριασμού επικούρησης.
Η διοίκηση της ΕΤΕ σε επιστολή της προς το προσωπικό στα τέλη Ιουλίου έχει αναφέρει ότι δεν μπορεί να χρηματοδοτεί το λογαριασμό Επικούρησης και μάλιστα παρέχει τρίμηνη προθεσμία (Οκτώβριο) προκειμένου να βρεθεί λύση.
Επιπλέον οι συνδικαλιστές θα καταθέσουν νέα αγωγή κατά της τράπεζας για λήψη ασφαλιστικών μέτρων σε περίπτωση που διακοπεί η χρηματοδότηση του λογαριασμού.
Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της ΟΤΟΕ κ. Σταύρος Κούκος αν καταργηθεί τον επόμενο μήνα η χρηματοδότηση του ταμείου από την ΕΤΕ, οι επικουρικές των συνταξιούχων της Εθνικής θα πρέπει να περικοπούν κατά 82%  ενώ θα μειωθούν οι παροχές και το Ταμείοε Υγείας (ΤΥΠΕΤ).
Η διοίκηση Φραγκιαδάκη σύμφωνα με πληροφορίες έχει εισηγηθεί το  σταδιακό «ψαλίδισμα» των βοηθημάτων  ώστε να εξαλειφθεί το έλλειμμα του Λογαριασμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης